Oldal kiválasztása

SOMIC G926 Stereo Gaming Headset – olcsó és menő

SOMIC G926 Stereo Gaming Headset – olcsó és menő

Rég írtam már fülesről, itt az ideje megtörni a csendet! A Somic új fejhallgató fekete és fehér színben kapható, és egyik menőbb mint a másik.

SOMIC G926 Stereo Gaming Headset 1

 

A fejhallgató mikrofonos, vezetékes jószág. A leírás szerint két méteres szövetborításos kábelt kapott, ami így várhatóan mentes lesz a csomósodástól, gabalyodástól.

SOMIC G926 Stereo Gaming Headset 2

A SOMIC G926 Stereo Gaming Headset érdekesség, hogy nem hagyományos jack, hanem USB csatlakozót kapott. A hangsugárzói 40 milliméteresek, a frekvencia átvitel 15-25 000 Hz-ig terjed. A csillapítás 32 ohmos, az érzékenység 98 dB ± 3 dB. A mikrofon impedanciája 2,2 K ohmos, az érzékenysége -37 db ± 3 db. A füles meglehetősen jó értékekkel rendelkezik, mégis, nekem a legjobban a szokatlan fehér szín, és a hozzá tartozó kék megvilágítás tetszik. Hogy stílusosak legyünk, elég cool!

A SOMIC G926 Stereo Gaming Headset kimondottan olcsó darab, mindössze 17 dollárt, vagyis 4500 forintot kérnek érte. A szállítás ingyenes!

További képek, információk és vásárlás itt: SOMIC G926 Stereo Gaming Headset

A szerző bemutatása

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink