Válassza az Oldal lehetőséget

Sony Ericsson W600: fiataloknak komponálva

A W600-as a Sony Ericsson \\”Walkman\\” névre hallgató speciális mobilsorozatába tartozik, így kiemelt szerepet kap benne a zenelejátszási funkció.

Sony Ericsson W600 fiataloknak komponálva

Az SE új készüléke háromsávos, EDGE kompatibilis, valamint GPRS támogatással is rendelkezik az 1,3 megapixeles beépített kamerán, illetve a 256 MB belső memórián felül. Érdemes megemlíteni még a fényképezőgép-funkciónál, hogy négyszeres digitális közelítésre ad lehetőséget, emellett vaku is található a telefonban.  A W600 kijelzője 1,8 hüvelykes, 176×220 képpontos és 262 ezer színt tud megjeleníteni, elboldogul az MP3 és AAC formátumú zenékkel, ráadásul FM rádiót is tudunk hallgatni rajta. A multimédiás képességek terén igen fejlett walkman-telefon (vagy walk-O-fon) két sztereó hangszórót, Photo DJ, Music DJ, és VideoDJ programot is kapott, tehát igen jó vétel lesz a folyamatosan zenét hallgató felhasználóknak.

Sony Ericsson W600 fiataloknak komponálva

Manapság alapszolgáltatásnak számít már a Bluetooth és az infra, illetve a Java játékok támogatása is, ezért ezeket sem hagyták ki belőle. Jó hír a játékos lelkületű mobilhasználóknak, hogy a készülékre gyárilag feltelepítik a 3D Worms Forts: Under Siege 3D-t, az Extreme Air Snowboardingot és a Midway Gauntlet játékát. Az SE új üdvöskéje 15 órás folyamatos zenelejátszára és 30 órás kombinált (kombinált alatt a telefonfunkció működését és mellette a zenehallgatást értjük) használatra képes. Véleményünk szerint az akkumulátor egy kissé gyengécske, ezért reméljük, ezen időközben változtatnak a gyártónál és beleraknak egy erősebb változatot, bár ennek igen alacsony a valószínűsége, mivel ez év végére várható külföldi megjelenése.

Sony Ericsson W600 fiataloknak komponálva

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2