intimitet

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
intimitet - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Adatvédelem

  • Emri i kontrolluesit të të dhënave: HOC Sh.pk, më poshtë referuar si HOC
  • Selia: 2030 Érd, Rruga Bihari 71.
  • Emri i menaxhimit të të dhënave: Dërgimi i buletinit të marketingut
  • Numri i regjistrimit të menaxhimit të të dhënave: NAIH-69899 / 2013

Nuk kërkohet asnjë informacion personal për të parë informacionin në këtë faqe. Megjithatë, disa shërbime mund të kërkojnë informacione të caktuara personale (emri, adresa e postës elektronike, adresa e dërgimit, numri i telefonit, etj.). HOC nuk do të zbulojë informacion për palët e treta, përveç në bazë të ligjit, në asnjë rrethanë. Nëse vizitori vendos se stafi redaktues nuk do t'ju kontaktojë në bazë të informacionit të dhënë, kjo kërkesë respektohet gjithmonë nga HOC.

Në operacion, parimet kyçe në vijim janë konsideruar në HOC:

Informacioni personal që nuk është shpalosur qëllimisht nuk do të ruhet ose do të përcillet. Dhënia me vetëdije e të dhënave private do të përdoret vetëm për qëllimin për të cilin HOC është vënë në dispozicion për ju dhe nuk do të përdoret për ndonjë përdorim tjetër në asnjë rrethanë.

Publikon regjistrimin ose të dhënat e përdoruesit vetëm në një formë të përpunuar statistikisht, pa lidhje me identifikues unik. Stafi redaktues mbron të dhënat private që i mban me të gjitha metodat legjitime të personave të paautorizuar.

HOC merr informacione të gjeneruara automatikisht nga vizitorët në vend: adresa e Protokollit të Internetit të vizitorit (adresa IP), emri i domainit (URL), data e vizitës, të dhënat e shikuara të faqeve, emri i shfletuesit që përdoret. HOC i përdor këto vetëm për analizën e internetit, ndjekjen e trendit dhe informacionin statistikor dhe shkatërron të dhënat pas përpunimit.

Ne nuk përpunojmë të dhëna personale që kanë të bëjnë me origjinën racore, mendimet politike, besimet fetare ose të tjera ose në jetën shëndetësore apo seksuale, përveç nëse ligji i brendshëm siguron mbrojtje adekuate. Kjo vlen edhe për të dhënat personale që lidhen me dënimet penale.

HOC aktualisht përdor disa nga shërbimet e tij për të vendosur një identifikues unik, i ashtuquajturi cookie, në kompjuterin e përdoruesit. Cookies janë të dizajnuara për të ndihmuar përdoruesit të vërtetojnë dhe nuk i përdorin ato për ndonjë qëllim tjetër. Vizitorët tanë mund të marrin një cookie nga kompania jonë e auditimit në faqen tonë dhe nga serveri që i shërben reklamave. Gatim nuk është e nevojshme (mund ta çaktivizoni atë në shfletuesin tuaj), por disa nga shërbimet tona (siç janë postimet në forum) mund të pranohen.

Qasja në të dhëna:

Të dhënat e regjistruara nga HOC janë të arritshme për anëtarët e kompanisë që veprojnë në vend (HOC Ltd 2030 Érd, Rruga Bihari 71.). Faqja e internetit gjithashtu përmban lidhje me faqet e tjera të internetit, por HOC nuk merr asnjë përgjegjësi për përmbajtjen dhe mënyrën e faqeve të tjera.

Hírlevél

Regjistrimi në HOC.hu gjithashtu përfshin nënshkrimin e buletinit të HOC. Nëse nuk dëshironi që ne të marrim një buletin, ju mund të çabonoheni nga kjo faqe pas hyrjes në artikullin e artikullit të menusë. Ne dërgojmë buletine një herë në javë për lexuesit tanë. Përveç lajmit më të popullarizuar të javës, gazeta përfshin ofertat e dyqanit të internetit HOC Bolt.

Fushat për shitje