• IOS
  • shkruar:
  • Lexo: 6944

Elementet e fushatës pa përgjigje mund të vijnë

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Mos keqkupto, nuk duam të politizojmë rastësisht, por menduam se kjo lajm meriton disa rreshta.mzl.lidmoxmo.320x480-75

Në fund të prillit, u shfaq App iPhone Mesterházy Attile. Këto zgjedhje të ardhshme mund të ndihmojnë partinë më të madhe të opozitës, pasi aplikimi ju lejon të lexoni lajmet më të fundit rreth presidentit dhe politikës, ose madje të përcillni paraqitjet tuaja. Nëse gjejmë informacione që duhet të ndani, mund ta bëjmë dhe madje të aplikojmë për një aktivist!

Ne shohim përpara për një vit interesant ...