Samsung NX30: Qitje e vazhdueshme e shpejtë në sekondë me shpejtësinë e imazhit 9

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Sistemi i ri kompakt i kamerës Samsung, NX30, është gjithashtu në dispozicion në Hungari, i cili vjen me lentë premium ultra të shpejtë të S-së me SLR me ultra shpejtësi të lartë dhe SLR ultra të lartë.

NX30 1

Samsung është një nga agjensitë më të famshme të imazhit në botë

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Samsung dhe Getty Images kanë bashkëpunuar me qëllim që të ndihmojnë njerëzit në të gjitha pjesët e botës të ndajnë tregimet e tyre unike me të tjerët duke gjuajtur.Samsung dhe_Getty_Images_Official_Image_Patner_LOGO_a

Gjatë bashkëpunimit, Samsung dhe Getty Images kombinojnë ekspertizën e tyre për të ndarë sa më shumë fotografi dhe histori të mundshme në të ardhmen.

Prezantimi i Samsung NX30

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Samsung prezantoi sistemin e ri kompakt të kamerës, NX30, me aftësitë e tij profesionale, duke dhënë imazhe edhe më cilësore edhe më shpejt.NX30 01Regjistrimi me cilësi të lartë garantohet nga senzorja e avancuar 20,3 MP APS-C CMOS.

TakarékPont është sponsori kryesor i 32. Ekspozita e fotografive hungareze për shtyp

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Rrjeti ofroi një çmim të veçantë për ofertuesin më të talentuar në kategorinë e reporterëve të fotove nën moshën 30.32-Hungarisht-sajtfot
Rrjeti TakarékPont është sponsori kryesor i profesionit më të madh fotojournalist në botë, 32. Contest dhe Ekspozita e Fotografisë Hungareze për Shtyp, në të cilën 2013. Dhjetor 14 mund të aplikohet në internet.