Xiaomi shpërtheu atë, por FanJu nuk e bëri

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Është një orë prej druri përsëri, por është mirë!

fanju idojarasos cucc

Parashikimi i ngjyrave të ngjyrës së majtë të FJ3365 të FanJu - Dollar 27,99

Veprimi i madh pa ndjenja (36% zbritje) janë në dispozicion në FanJu FJ336, kjo është një stacion dekorative motit. Ky i fundit nuk është me të vërtetë një shaka, kjo nuk është një junk dru-efekt plastike, por një pemë e vërtetë - në teori, një lloj bambu. Colorful, ekran të madh digital tregon nuk është e keqe, edhe pse faktin se ekranit brutale një shumë e informacionit:

  • temperatura (MAX / MIN, brenda dhe jashtë);
  • lagështia (e jashtme dhe e brendshme);
  • fazat mun;
  • alarmi ditor (me funksionin e shtyrjes);
  • koha dhe data e saktë;
  • parashikimi kompakt i motit (barometër).

Kjo e fundit ndodh të jetë e saktë 7 ikona me ngjyra të ndryshme: me diell, pak me re, me re, shi, shi intensiv, borë dhe dëborë të madhe. Pra, kjo do të jetë për të ardhur keq për të mohuar FJ336 të njohur me termin "më pak është më shumë" reputacioni, shfaqur inç e fundit e saj ka qenë e shfrytëzuar. Është gjithashtu me vlerë të përmendet se ju mund të kaloni off atë në rast të dy shkëlqim backlight mund të vendosen në nivele të ndryshme apo kërkesë - p.sh.. menaxhimit të pushtetit.

Vegël gjithashtu vjen me një njësi të jashtëm, kjo është një interesante tipar: tregues krem. Ky është një simbol dhe një thirrje alarmi kur temperatura jonë në natyrë bie nën ngrirjen. përndryshe modul të jashtëm 433 MHz për të komunikuar me orën, distanca transmetimit është deri në 60 metra. Stuff është mundësuar nga dy bateri AA, përshtatës AC është shtuar ndryshe me bateri shikuar mund të përdoret, por fabrika (standard i BE-së).

Hozzászólások

Med1on
Dru i hekurit? Jo! Ora e drurit Xiaomi!
https://www.hoc.hu/xiaomi-mi/xiaomi-hirek/32721-fabol-vaskarika-nem-fabol-xiaomi-ora