Artikujt e kujtesës

Artikull #
adresë autor rezultatet
U përpoqëm: Kingston HyperX Predator - i cili Alien gjithashtu njeh Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 12799
Ne testuam: GeIL EVO Veloce dhe EVO Leggera Nga: Tárnok Zoltán 29346
Ne testuam: familjen e kujtesës GeiL Corsa - më mirë se benzina 1.2 Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 12293
Kujtimet Geil DDR3 testuar në masë Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 23655
Kingston HyperX LoVo: Nëse unë dua ta rrufe shpejt nëse dëshiroj ta shpëtoj atë Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 25713
Modulet me kosto efektive DDR2 dhe DDR3 nga Zeppelin Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 24740