Artikuj VGA

Artikull #
adresë autor rezultatet
NVIDIA ka një vizion të paqartë gjithashtu Nga: Mihics Zoltán (Med1on) 3579
Beware of xhuxh ... dhe kartën e lirë video too! Nga: Mihics Zoltán (Med1on) 3787
Sapphire Radeon RX Vega 56 Nitro + u bë një individ serioz Nga: Mihics Zoltán (Med1on) 5827
Kibeszélő: nxjerr lojtarë në shkallë të vogël, apo është duke ndodhur segmentimi i vetëdijshëm? Nga: Mihics Zoltán (Med1on) 13358
Ne testuam atë që nuk kemi akoma: GTX 680 SLI, GTX 670 Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 42255
Ne testuam GK104: GeForce GTX 680 dhe kapelën e lartë Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 37111
Ne provuam: AMD Radeon HD 7770 - Kepi Verde në arenë Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 29956
Ne provuam: AMD Radeon HD 7870 / 7850 - pitbull të rrezikshme Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 60494
Ne provuam: AMD GCN - prezanton Radeon HD 7970 dhe HD 7950 Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 48341
Ne testuam: GeForce GTX 560 - mbushëse ose hundë? Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 28916