Zgjidhni faqen

A është nota Redmi 8 që vjen në gusht?

A është nota Redmi 8 që vjen në gusht?

Thashethemet dhe supozimet mund të vijnë pa ndonjë bazë, apo edhe të hyjnë në lojë.

Redmi Shënim 8

E gjithë historia filloi kur na pyetën nga Weibon Wang Teng, zyrtari kryesor i produktit të Xiaomi, se diçka e re mund të pritej në këtë telefon në të ardhmen e afërt. Z. Teng u përgjigj se ai duhej të priste për konferencën e lëshimit të produkteve të gushtit. Kjo përgjigje ishte e mjaftueshme për shumë njerëz për të postuar, me RedMike Shënim 8 që vjen në gusht!

shënim shënime 8 2

Vini re, megjithatë, se supozimi madje mund të jetë i vërtetë. Dhe arsyeja është se në javët e fundit, Xiaomi po hedh gjithnjë e më shumë informacion në një telefon të ardhshëm të ri Redmi që do të shfaqë një aparat fotografik me një sensor 48 megapiksel në vend të 64. Tifozët, megjithatë, thonë se, oops, këto gjëra unazë së bashku. Duke pritur nisjen e produktit të gushtit, arrin një telefon megapixel 64, pse të mos merrni këtë RedMike Shënim 8? Dhe me të vërtetë, pse jo?


Mos harroni të blini diçka para se të blini për të parë se ku produkti që po kërkoni është në dispozicion në çmimin më të ulët, ndoshta me një kupon, sepse nuk ka kupon që nuk mund ta gjejmë! Bashkohu me faqen tonë të Facebook dhe na gjeni në privat. Ju gjithashtu mund të bashkoheni me grupin tonë të Facebook, dhe aty mund të kërkoni një postim të ri!

Rreth autorit

s3nki

Pronar i HOC.hu. Autor i qindra artikujve dhe mijëra lajmeve. Përveç ndërfaqeve të ndryshme në internet, ai ka shkruar për Chip Magazine dhe PC Guru. Për një kohë, ai drejtoi dyqanin e vet të PC, punoi për vite me radhë si shitës, menaxher shërbimesh dhe administrator i sistemit për gazetari.

Currency Exchange

Ndjekja e Paketave (1Kërkim)

partnerët tanë