Playing artikuj

Artikull #
adresë autor rezultatet
Në kuvertë provë, Kutia Mini H96 TV Nga: Mihics Zoltán (Med1on) 5659
Prezantojmë: MC001-BD - një PC që nuk lë të ftohtë Nga: Tárnok Zoltán 24369
Ne e kemi provuar atë - iXtreamer, dixhital gjithçka-në-një Nga: Tárnok Zoltán 25923
Shinat XS3510MA - ëndrra ime realizohet Nga: Tárnok Zoltán 29931
XS3510MA Shuttle: ëndrra bëhet e vërtetë Nga: Tárnok Zoltán 32009
LG MS450H - Full HD Network Media Player dhe MPEG-4 Tuner nga LG Nga: Tárnok Zoltán 34852
LG BD370 - Blu-ray dhe MKV në një vend? Postuar nga Tinker 26830
Çelësi i lëvizjes perfekte është Kokoshka! Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 33994
Dy lojtarë të rinj multimedia nga LC-Power Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 26170