Artikuj të CPU

Artikull #
adresë autor rezultatet
Kompjuter të lirë për të luajtur? Ka një rreze shprese! (E) Nga: Mihics Zoltán (Med1on) 5452
provë Nga: Tárnok Zoltán 6609
Ne provuam: AMD A6-3650 APU dhe A8-3850 APU - ky nuk është artikulli i vërtetë Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 38735
Ne provuam: AMD A8-3850 APU - Prezantimi i AMD Llano, Fusion "i madh" Shkruar nga Gábor Pintér (gabi123) 43217