Kodi Tech (Theme 10.1k)

Kategoria
Motherboard, Video Card, CPU dhe të gjithë hekurin tjetër
Përgjigje: Keqfunksionimet e makinës
shkroi fiket
2018 Korrik. 16 21: 30

Imazhi dhe zëri (Asnjë Temë)

Ekrane kompjuterike dhe sounders
Përgjigje: JVC KD-X50BT
shkroi Addskull
2013 prill 11 20: 38
Nëse "fabrika" nuk është e mjaftueshme!
BBK
shkroi gome Peti
2013 dec. 24 11: 05
Çdo pajisje që nuk përshtatet në kategoritë e mëparshme
Përgjigje: Nvidia SLI
shkroi fiket
2014 dec. 29 20: 49

Software dhe Lojra (Tema 11)

Programet kompjuterike, lojërat, programet e testimit

Lajme të shumta (Tema 9970)

Artikuj të shumtë (Tema 142)

I lëvizshëm (Tema 2969)

Kategoria

Telefonat "Buta" (Tema 2)

Telefonat tradicionalë të shëmtuar dhe të zgjuar

smartphones (Tema 2)

Nuk është ende telefon, nuk është një tabletë
DOOGEE BL9000
shkroi kelizhou
2018 Qershor. 21 05: 40

Tabletë (Asnjë Temë)

Është pothuajse si një PDA, vetëm më e madhe, dhe nuk është e sigurt për ta që t'i thërrasin ato
Nuk ka tema

Lajme Mobile (Tema 2958)

Strippatelefont i 3G ka udhëhequr b ...
shkroi s3nki
2013 Tetor 07 18: 00
E-Ink teknologji, ose si ...
shkroi s3nki
2013 jan. 01 09: 27

Home Cinema (Tema 841)

Kategoria

foto (Asnjë Temë)

Të gjitha mjetet me të cilat për të kapur një imazh
Nuk ka tema

Var (Tema 1)

Folësit, Përforcuesit, dhe gjithçka tjetër që ju nevojitet për trajnim të shëndoshë

lojtar (Asnjë Temë)

Pajisje të nevojshme për të luajtur filma
Nuk ka tema

aksesorë (Asnjë Temë)

Stenda, kuti dhe pajisje të tjera
Nuk ka tema
Retro është e përjetshme!
shkroi s3nki
2013 Tetor 07 16: 00

Foto-Video (Tema 165)

Kategoria
Ajo që ne xhiruar
Përgjigje: Çfarë lloj buggy blej?
shkroi Arwenka
2012 febr. 07 01: 41

Aparat fotografik (Asnjë Temë)

Duke regjistruar mocionet
Nuk ka tema

aksesorë (Asnjë Temë)

Qëndron, dritat dhe më shumë
Nuk ka tema

Foto-Video Lajme (Tema 163)

Tiny, por kamera SX9 e Polaroid ...
shkroi s3nki
2013 Tetor 03 14: 00
Ne kemi testuar: EEMOV ESM-Micro - ...
shkroi s3nki
Shtator 2011 19 21: 00

ITECH (Tema 2116)

Kategoria

Ngjarje (Tema 1)

Kur mund të shkojmë të shohim lirisht ose me një ftesë
MOVING: Makina, Makinat, P.sh. ...
shkroi s3nki
2011 Korrik. 15 02: 26
Çfarë po ndodh në shtëpi. Lajmet e tregut, shitësit me pakicë, shitësit me pakicë dhe tregtarët me shumicë

Gazdaság (Asnjë Temë)

Shkëmbim, falimentim dhe çfarë është më shumë për këtë temë
Nuk ka tema

Gyártók (Tema 353)

Fabrika të reja, teknologji të reja dhe drejtues
Cooler Master V8 GTS - ndizet ...
shkroi s3nki
2013 Tetor 03 10: 00

lajme iTech (Tema 1640)

artikuj iTech (Tema 121)

Ultra të gjerë dhe të gjitha në ...
shkroi s3nki
Shtator 2013 06 14: 00

Tregu HOC (Tema 20)

Kategoria

unë (Tema 17)

blej (Tema 2)

Përgjigje: Zalman po kërkon!
shkroi gome Peti
2013 Korrik. 01 07: 25

i punës (Tema 1)

Unë jam duke kërkuar punë, duke kërkuar punë
Përgjigje: Po kërkoj punë
shkroi Kgabi
2017 gusht. 07 15: 59

HOC.hu (Tema 15)

Kategoria

Lajme nga faqja (Tema 1)

Ajo që nuk duam të shkruajmë, por e konsiderojmë të rëndësishme
Përgjigje: Ofertuesi
shkroi s3nki
2018 jan. 14 19: 21

HOC i ri (Tema 4)

Shqyrtime, bugs, sugjerime

Postime të reja (Tema 10)

Komentet në këtë faqe
Përgjigje: Xiaomi indeks 1600? M ...
shkroi s3nki
2017 dec. 30 19: 25

Off Tema (Tema 9)

Kategoria
... përveç politikës

Makina, motorë (Tema 1)

Përgjigje: Makina, Makinat, Tjera ...
shkroi s3nki
2017 mëlçisë. 26 17: 09

koha e lirë (Tema 5)

Është një kohë e mirë për të kaluar kohën e lirë, programet dhe specialistët
Përgjigje: Lexuesi mendimtar
shkroi s3nki
2018 febr. 03 19: 16
Politika nuk përshtatet as në këtë forum
Përgjigje: Shaka, foto qesharake, faqe
shkroi Arwenka
Nëntor 2011 25 13: 13

GearBest (Asnjë Temë)

Na pyesni nëse mund të ndihmojmë!
Nuk ka tema
  0 regjistruar dhe 1332 Guest Available
 • Totali i Postimeve: 19907
 • Të gjitha seksionet: 8
 • Tema të hapura sot: 0
 • Postimet e sotme: 0
 • Lendet totale: 16126
 • Të gjitha kategoritë: 44
 • Tema të hapura dje: 0
 • Postimet e djeshme: 0
 • Të gjithë Përdoruesit: 27304
 • Përdoruesi më i ri i regjistruar: somilpave1980