10 + 1 këshilla se si të xhironi vulat perfekte

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Ne jemi të kënaqur që mund të krijojmë imazhe të patëmetë nga ju tani.

vetë 465563 1280

Që kur një njeri i mirë shpiku kamerën e përparme në telefonat, ne kemi bërë më shumë se kurrë më parë. Jo sepse, por vlen të mendojmë se nuk mund ta gjejmë këtë temë më të mirë në fytyrën tonë!

Nëse përgjigjja juaj nuk është, atëherë ju jeni një vetë-ndërtues i themeluar. Nëse je, ka të ngjarë të jesh profesional në këtë temë, por ne mund të jemi të ri për ju dhe do të shikoni më mirë se një Vajna Timi shumë e vështirë për të endur në plazh me gjethe palme.

1. Pastër është shëndeti i pastër

Jo, në këtë rast nuk mendojmë që ju ndonjëherë e lahni, edhe pse nuk dëmtohet. Megjithatë, ia vlen të mbani telefonin tuaj të pastër, sidomos optikën e kamerës. Kini kujdes të mos jeni të pluhurosur dhe të yndyrshëm, sepse atëherë prodhimi i farës së tërë ditës mund të jetë atje. Nëse dëshironi ta fshini atë, kjo është pëlhurë më e mirë mikrofibre nëse nuk është pranë jush, është cep i këmishës suaj. Mos e ekspozoni leckën para se të fshini, dhe mundësisht mos përdorni shkopinj letrash. Nëse optika është pluhur, letra do të shkaktojë gërvishtje të bukura mikro në xhami, dhe shumë mikro do të shkojnë aq larg sa thonë ata.

2. Mos e fotografoni veten nga poshtë

vetë 413162 1280

Është një nga rregullat e vetes së përsosur, nuk e fotografoni veten nga fundi. Një pamje e tillë është sikur të bëhesh aksidentalisht, mace dhe mace do të jenë të shkëlqyera dhe ne do të shikojmë edhe në hundën tuaj. Ne shpresojmë që ju nuk dëshironi atë!

Nëse mbani telefonin para jush, kamera duhet të jetë minimale në vijën tuaj të syve, por është e përsosur nëse është pak më e gjatë. Ju do të jetë i befasuar, por në qoftë se ju goditi gozhdë me një fytyrë të bukur dhe të imët, dhe për shkak të fotografuar edhe në qoftë se ju keni një ounces pak e asaj që ne duhet të hyjë.

3. Vendosni se çfarë është e rëndësishme, ju jeni sfondi!

vetë 3013487 1280

Nëse bën një listë, kjo do të thotë që po bën një portret për veten. Natyrisht, ju mund të bëni një pamje të vetes para Bazilikës, ku sfondi është i rëndësishëm, por nuk do të jetë më një farë.

Mundohuni ta merrni telefonin tuaj aq afër fytyrës tuaj që të mund ta mbushni foton. Ju nuk duhet të bëni të gjitha, por nëse nuk është vetëm një pikë apo një rrotë gjigande, kjo nuk është e vërtetë. Afërsia e afërsisë vlen të kujdeset sepse shtrembërimi i kamerave të dialektit mund ta bëjë lehtë hundën dhe derrat tuaj patate.

Dëgjo dritën.

vetë 1209886 1280

Nëse nuk mund të arrijë muzg, mund të bëni fotografi të mira për veten. Nuk ka nevojë për shkencë të madhe, por dritat gjithmonë duhet të mbikëqyren. Është më mirë nëse shkoni në hije, hije dhe shikoni dritën nga fytyra juaj. Hija e telefonit nuk e ka, do të jetë shumë artistike!

Mos dilni për ditën, sepse kur e shihni atë do të bëheni të lënduar dhe gërvishtja juaj do të jetë gjithashtu e rrudhur! nëse nuk keni një hije, sfondi do të jetë i ndriçuar nga dielli, sepse do të digjet si shkretëtira Gobi pas një verë thatësie.

5. Përdorni një majë shkruese ose trekëmbësh.

vetë 900001 1280

Bërryl është shtrirë me duart tuaja, duke ju lejuar të xhironi në disa mënyra. Gjithmonë sigurohuni që rrjedhja e shkopit të mos godasë imazhin, pamja e pashpresë e figurës, nëse shkopi është i dukshëm në të.

Gjithashtu mund të përdorni një stol me tri këmbë për të ndaluar telefonin, kështu që ju mund të xhironi veten nga vende dhe kënde të mahnitshme. Unë sugjeroj që ju të përdorni një majë shkruese që është një stol me tri këmbë, si dhe një buton Bluetooth.

6. Njihni fytyrën tuaj!

njerëz 3231960 1280

Çështja është se shumica prej nesh nuk kanë fytyrë simetrike, madje edhe disa, siç është Kryeministri ynë i dashur, nuk janë të përfillur. Ajo ka hundën e saj në mënyrë specifike. Prapëseprapë, fotografitë janë aq të drejta sa këndi! Si mund të jetë kjo? Pra, fotografja juaj e njeh këndin nga i cili hunda pafundësisht e shtrembër duket drejt.

Gjeni këndin që është më e mirë për fytyrën tuaj. Nëse e keni gjetur atë, atëherë shikoni për kënde më të favorshme menjëherë, sepse nëse ju duken të njëjtë në të gjitha imazhet tuaja, së shpejti do të bëheni memo në rrjet.

7. Shikoni kamerën!

vetë 429449 1280

Mos e bëni dritën e ekranit gjatë xhirimit, nuk keni parë mjaftueshëm veten tuaj? Kur të xhironi figurën, vendosni sytë tek kamera, do të shihni fotografi shumë më të mira. Në fakt, në qoftë se bëni mirë, shikuesi i fotografisë gjithmonë do të ndjejë se po shikoni figurën!

Për më tepër, nëse mund të na jepni më shumë këshilla, shikoni pak mbi kamerën. Pra pak më shumë shihet nga sipërfaqja e bardhë nën nxënësin tuaj, - për shikimet më të buta, të cilat do t'i bëjnë sytë tuaj të duken më të madh se realiteti. Po, kështu që ju mund të bëni pamjen e fëmijës suaj lente.

Ku qëndron nëse sfondi është i rëndësishëm?

dhoma 2606778 1280

Jo në mes të figurës. Unë e di që ti je ai që është gjëja më e rëndësishme për ju, por Grand Canyon nuk është në pyetje me besim të mjaftueshëm. Kështu ngrini kamerën e telefonit pak mbi vijën tuaj të syve. Paramendoni imagjinoni horizontalisht dhe vertikalisht në tre pjesë. Horizonti duhet të jetë një e treta e skajit të sipërm të imazhit, dhe ju duhet të qëndroni në një të tretën e imazhit vertikalisht të trianguluar. Kështu që ju do të bëni fotografi që të gjithë do ta ndezin atë, por askush nuk e kupton pse ai ka qenë kaq i mirë. Le të themi, kjo quhet medalje ari.

9. Mësoni nga e djathta nuk është turp!

Nëse shihni një të mirë, ju mund ta ruani atë në kokën tuaj të vogël dhe të përpiqeni ta bëni atë herën tjetër. Nuk është turp, mund të mësojmë vetëm nga më të mirët. Gjëja e vërtetë është megjithatë se përpiqeni të kombinoni idetë që keni kapërcyer. Pra, jo vetëm fytyra juaj, por edhe pak personaliteti juaj do të kthehet nga fotografia.

10. Filtra, manipulatorë të imazhit

përballë 2351158 1280

A mendoni se yjet e ftohtë apo Vajna "nuk kanë pasur paratë e mia për një veshje të re" Sa herë do të shesin rrjetin, të cilin ata janë gjuajtur mes manikyrës dhe floktarit? Vë bast, askush. Çfarë është ky mësim? Nëse e putheni partnerin tuaj shumë simpatik dhe sigurisht që e keni atë, ndarja mund të presë për disa orë derisa të zgjidhni një filtër të ftohtë në telefonin tuaj, ose po përpiqeni rreth hundës tuaj në shtëpi në kompjuterin tuaj.

+ 10 1. Ne lutemi në telefonin tuaj për efektin e bukurisë që të mos ju them edhe nëse nuk dëshironi të bëheni tmerrësisht qesharak ose nuk aplikoni për një vend të përhershëm në panopticum Madam Tussauds!