Lëreni djalin tuaj me një kameleon!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Natyrisht, jo me një, por me këtë!

duke vrarë kameleonin

Kamera Inteligjente Kamera Telekomanduese Toy Machine elektrike - $ 84,99

Le të kemi pak fjalë të mëposhtme: kameleon i zgjuar. Mirë, kështu që kjo në vetvete nuk do të jetë i vrazhdë, por kjo nuk mund të mendojnë e mostrave të egra, por gjithashtu luajnë të largët mund të shihet në foto më sipër. Gearbest ka ngritur vëmendjen tonë me këtë titull, dhe me monologë të tillë si:

  • tepër e lehtë për t'u përdorur, e përkryer për të gjitha moshat;
  • një nga lojërat më inovative dhe zbavitëse;
  • zhvillon kreativitetin dhe aftësitë njohëse;
  • cilësi të lartë, materiale për fëmijët - dhuratë perfekte!

Unë nuk jam duke thënë se nuk ka përfshirë një pjesë të madhe të marketingut, unë jam në çdo rast, ngadalë kemi filluar për të fituar, kur pashë se me besnikëri emri është gjithashtu në gjendje të ndryshojë ngjyra, mënyrë qesharake, kodrina sytë e tij, përveç të jetë në gjendje për të xhiruar në gjuhën e kontrollues përfshirë RC! E pra, nëse ju keni të vërtetë lloji i bie shumë në sy dhe i projektuar mirë këtë lojë, ju kalemxhi disa mendime në lidhje me të, ne do të kemi Reader, i cili ishte planifikuar të papritur një telekomandë Gadgets burbuqe.

E keni parë këtë?