Bëni veten në mënyrën robot Gearbest!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Mund të shkojmë në nivelin e ri të të mësuarit argëtues me këtë robot të veçantë, i cili zhvillohet në një mënyrë imagjinative: imagjinatë, zejtari, shikueshmëri etj.

rc lojë

137pcs DIY Remote Control Robot Arsimore Block Ndërtimi Block - MULTI - 24,99 USD

Pajisja e kontrollit të largët është e përbërë nga një copë të përgjithshëm 137 unik (ideale), kështu që është e mundur që Kuvendi dhe të angazhohen të familjes më të keq të apraját, por kjo nuk duket një disavantazh. Pra, mos harroni Krishtlindjeve afrohet në heshtje, this gift mënyrë shumë të sofistikuar për të futur fëmijën tuaj në botën e mrekullueshme të rrjedhin (shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë), pasi ne po flasim për këtu është një lojë që është edhe mësohet dhe jashtë!

Specifikimet kryesore:
  • Blloqe ndërtimi me ngjyra për trajtim të lehtë dhe montim më të lehtë;
  • Fëmija miqësore, e bërë nga materiale të sigurta;
  • Është një mjet i shkëlqyeshëm për të njohur fëmijët tanë me bazat e robotikës dhe teknologjisë;
  • Ajo ka një efekt jashtëzakonisht pozitiv në aftësitë njohëse si durimi, koncentrimi dhe komunikimi.

Kur bëhet me asamblenë - e cila, natyrisht, do të duhet disa orë - telekomanda e furnizuar mund ta sjellë pajisjen në jetë. Kontrollimi i telekomandës funksionon në metra 10, me opsionet e mëposhtme: levizjet përpara dhe prapa, majtas dhe djathtas.

përmbledhje

Ky produkt ka nxitur interesin tonë sepse ai shkon nga njëra anë me çmime të volitshme (tani me zbritje% 40) dhe, në sajë të dizajnit të tij të madh, kombinon të mësuarit dhe argëtimin, kreativitetin dhe hapësirën, dhe siguron depërtim në teknologji si dhe robotikë. Sipas mendimit tonë, kjo lojë me dhunti të shumta sigurisht që vlen të vendosësh një hapësirë ​​nën pemën ...