GeForce GTX 1180 u shfaq në një dyqan Vietnamese

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
GeForce GTX 1180 u shfaq në një dyqan Vietnamese - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Pikërisht një model ASUS ROG Strix është mbuluar.

nvidia turing logo

kartat video që veprojnë në GT104-së (Turing Arkitekturës) graphics chip është pajisjen e NVIDIA GDDR6 e kujtesës, kështu që 256 GB / s bandwidth mund të arrihet pavarësisht autobus kujtesës 409,6-bit - shpejtësia efektive orën e patate të skuqura kujtesës 14,0 GHz. GeForce GTX 1180 3 584 pozicionon një procesor CUDA (ndoshta injorojnë cores tensori) në mënyrë që të përdorni një frekuencë mjaft të lartë operativ me siguri do të ketë ankesa të shpejtësisë së produktit.

gtx 1180 specs gtx 1180 specs. 01jpg

kemi marrë disa thërrimet e disponueshmërisë frekuencave dhe çmimi është edhe më shpejt se sa shtator 28-i thashethemeve, kjo e fundit e përmendur dollarë 1 500 - sigurisht të denjë për një ambient të tillë të paqëndrueshme të tregut ndonjë prej të dhënave është marrë për të dhënë!

Burimi: techpowerup.com

Hozzászólások

Joci
Cito - Med1on:
Ka pasiguri të jashtëzakonshme në këtë fushë. Një ditë kam lexuar se po vjen në verë, të nesërmen ata thonë se vetëm në fund të vitit. Së fundi, nuk kam sjellë ndonjë lajm.

Epo po. Lajmet po ndryshojnë pothuajse çdo ditë; pastaj përshtatni (cili do të jetë real) për kë e njeh. :) Ata qëndrojnë me aplikimet e prodhuesit, edhe pse ata jo gjithmonë korrespondojnë me realitetin (shih p.sh. Intel për Z390 ishte e kotë u njoftua, edhe pse ishte nga ana e bllok diagramit, tani pastruar kjo për shkak të vështirësive të prodhimit të hasura / anuluar dhe Z370- ju nuk do të jeni në gjendje të konvertojnë dhe ri-shesin atë si Z390, e cila ishte Z270 më parë).
Med1on
+1
Cito - Joci:
Unë jam duke u pyetur nëse ata do të fillojnë atë në mënyrë "herët" (për shkak se prodhuesit janë plot stoqe mbërthyer).

Ka pasiguri të jashtëzakonshme në këtë fushë. Një ditë kam lexuar se po vjen në verë, të nesërmen ata thonë se vetëm në fund të vitit. Së fundi, nuk kam sjellë ndonjë lajm.
Joci
Unë jam duke u pyetur nëse ata do të fillojnë atë në mënyrë "herët" (për shkak se prodhuesit janë plot stoqe mbërthyer).