Kjo nuk është shaka: procesori Intel Core 28 vjen

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Ose një demonstrim fuqie për modalitetin Intel.

intel 28 mag

Emri i parë i procesorit namebolus është braktisur në muajt e fundit, kështu që tani ka disa pika pluhuri. Fjala e re magjike është Skylake XCC (numërimi i ekstremit ekstrem), i cili pothuajse mbulon numrin ekstrem të thelbit. Ajo është në këtë rast 28 56 cores logjike dhe temat, e cila është e aftë të pushtetit mbinatyrshëm, pavarësisht relativisht modeste shpejtësi orën parazgjedhur (GHz 2,70). pamje e pazakontë ndërtuar një gjashtë-channel kontrollues kujtesës me procesor as, por atëherë ju me të vërtetë nuk kanë një CPU që është përveç njësisë përpunuese teperjen 5,0 GHz. Epo, të dy ata mund të kenë qenë këtu, sepse Intel kishte një lëvizje të lehtë në atë orë dhe pastaj lexoi versionin aktual të Cinebench.

Intel Core 28 puna kryesore

Supozoj se nuk do të habitemi nga fakti që pasardhësi 28 Skylake XCC prodhoi rezultate pothuajse të pakuptueshme: me mbushjen e 7 334. Sa do të kushtojë ky përbindësh? Sipas legjendave popullore, dollari 10 000 nuk kushton çmimin e vet, që është pothuajse 3 milion forintë.

Burimi: anandtech.com

Hozzászólások

Med1on
+1
Cito - Joci:
"me një gjest dritë" - kështu që unë buzëqeshi një të mirë. :-) Ka faqe ku ata treguan baterinë speciale që ishte përgjegjëse për ftohjen e proçes. Çfarë ishte e nevojshme si 5kW në 1GHz u shkarkua. :-)

Po, kështu është më mirë. :-)
citim
Joci
+1
"me një gjest dritë" - kështu që unë buzëqeshi një të mirë. :-) Ka faqe ku ata treguan baterinë speciale që ishte përgjegjëse për ftohjen e proçes. Çfarë ishte e nevojshme si 5kW në 1GHz u shkarkua. :-)
citim
Jepni një koment!