CPU-të e vjetra u mbrojtën edhe nga Intel

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
CPU-të e vjetra u mbrojtën edhe nga Intel - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Përmirësimet e Microcode janë bërë, prandaj tani prodhuesit e motherboard kanë përgjegjësinë.

mikrokod intel

Në fillim të vitit pa incidenti dritë shkaktuar puzzles serioze të sigurisë inxhinierë Intel, si rehabilitimit përqafuar disa muaj. Disa ditë Përditësimi u plotësua me firmware është marrë shfaqur rreth procesorë trajtimit të 2010, të tilla si kandidon për Westmere, e Lynnfield, Sandy Bridge dhe produkteve Ivy Bridge Emri i koduar mund të marrin mbrojtjen e nevojshme, kur ata arrijnë në formën e një përdorues të ri BIOS. Patch sigurisht siguron mbrojtje kundër 3 Meltdown (CVE-2018-3640, Rogue Sistemi Regjistrohu lexo) dhe Specter 4, kështu që update është rekomanduar me forcë (do të jetë).

Burimi: techpowerup.com

Hozzászólások

fiket
0
Asrock beta-shtet UEFI; BIOS është liruar.
Për Z77 më të vjetër.
citim
Joci
0
Në një distancë të tillë, do të ishte e habitshme nëse ndonjë nga prodhuesit do të prodhonte një BIOS të ri. Kjo është, ajo do të shpërndahet nga përditësimet e Windows - nëse MS e bën atë. Dikush gjithmonë do të jetë një pengesë. :)
citim
Jepni një koment!