Një procesor Intel Core i7-8700K u shtua për të regjistruar

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Një procesor Intel Core i7-8700K u shtua për të regjistruar - 5.0 nga 5 në bazë të 2 vota

7 344 MHz dhe një rezultat fantastik në SuperPI - kjo ishte rendi i saktë.

Intel Logo1

Dancop gjermane këtë herë përdoret ASUS ROG Maximus IX Apex (Z270) bordet (a BIOS custom shoqëruar), çuditërisht në kujtimet e këtij DDR4 ishin duke 4 000 MHz dhe mode dual-channel, por ajo që me të vërtetë "tronditëse" që mjeshtri tuning e Procesorët Core i7-8700K ishin aktive në drejtimin e tre bërthamave - praktika më e mirë do të ishte vetëm një bazë procesori.

8700k rekord superpipe

Përbindësh i ftohur me azot të lëngshëm po vraponte me volum 1,984, kështu që ishte përafërsisht. Për minutat 5, multiplikatori 73 100,61 shumëfishoi 7 344 MHz për 4 MHz. RSS Feeds: 7,609 Minutes dhe 32 Seconds në SuperPI XNUMXM Matja!

Burimi: hwbot.org

Hozzászólások

Med1on
Cito - Joci:
Tronditja është se ai shkoi në Z270. Vërtetë, BIOS modifikuar, por ende. Edhe Intel vetë tha pse kontrollorët 200 nuk mund të përdoreshin për proxy 8 seri dhe pse një këmbë e re ishte e nevojshme. Dhe këtu është rezultati përfundimtar; sipas të cilit Intel (përsëri) ka gënjyer.

Mund të përshtatet, edhe më shumë:
https://wccftech.com/intel-coffee-lake-amd-ryzen-cpu-market-share-june-2018/
Joci
Tronditja është se ai shkoi në Z270. Vërtetë, BIOS modifikuar, por ende. Edhe Intel vetë tha pse kontrollorët 200 nuk mund të përdoreshin për proxy 8 seri dhe pse një këmbë e re ishte e nevojshme. Dhe këtu është rezultati përfundimtar; sipas të cilit Intel (përsëri) ka gënjyer.