Familja e dytë Ryzen filloi një garë me orë

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Prudenti është brezi "i ri" i Core, Intel merr dorezat.

intel 9 gen

Zgjidhjet e bazuara në Liqenin e Kafesë janë një tipar tejkalimi që është gjithashtu një përgjigje ndaj serisë 2000 të AMD Ryzen. Sipas të dhënave të mësipërme, janë bërë vetëm ndreqjet gjobë, orët e rritura me 100-200 MHz, por me një emër të ri, kjo mund të jetë edhe e mjaftueshme për konsumatorët që të hyjnë në portofolin.

lloj
Farërat / Fibrat
orë
Turbo Boost
TDP
Core i7-8086K 6C / 12T 4,0 GHz 5,0 GHz 95W
Core i7-8700K 6C / 12T 3,7 GHz 4,7 GHz 95W
Core i7-8700 6C / 12T 3,2 GHz 4,6 GHz 65W
Core i5-9600K 6C / 6T 3,7 GHz 4,5 GHz 95W
Core i5-8600K 6C / 6T 3,6 GHz 4,3 GHz 95W
Core i5-9600 6C / 6T 3,1 GHz 4,5 GHz 65W
Core i5-8600 6C / 6T 3,1 GHz 4,3 GHz 65W
Core i5-9500 6C / 6T 3,0 GHz 4,3 GHz 65W
Core i5-8500 6C / 6T 3,0 GHz 4,1 GHz 65W
Core i5-9400 6C / 6T 2,9 GHz 4,1 GHz 65W
Core i5-8400 6C / 6T 2,8 GHz 4,0 GHz 65W
Core i3-8350K 4C / 4T 4,0 GHz 95W
Core i3-8300 4C / 4T 3,7 GHz 62W
Core i3-9100 4C / 4T 3,7 GHz 65W
Core i3-8100 4C / 4T 3,6 GHz 65W
Core i3-9000 4C / 4T 3,7 GHz 65W
Core i3-8000 4C / 4T 3,6 GHz 65W

Informacioni nuk rrjedh rastësisht nga një udhëzues zyrtar i përditësimit të mikrokodit, kështu që mund të trajtohet (pothuajse) si fakt. Siç është treguar në tabelën e mësipërme, modelet e katër dhe gjashtë-bërthamës kanë rënë, por është e lehtë të imagjinohet se llojet më të rralla do të dalin në muajt e ardhshëm.

Njoftimet zyrtare për të sapoardhurit janë ende duke pritur për ju.

Burimi: hardware-info