Intel mund të bëjë një gabim serioz nga një ish-punëtor! (E)

Lexuesit Rishikimi: 4 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll nuk është aktiv
Intel mund të bëjë një gabim serioz nga një ish-punëtor! (E) - 4.0 nga 5 në bazë të 1 votim

François Piednoël shpërndau informacion në një faqe sociale që një krijues i madh i chip-it nuk do të përdorte "Extreme Edition" në të ardhmen - ai beson se departamenti i marketingut po bën një gabim të madh.

Inteli7Extreme 600x524

Zotëri në fjalë forcuar vitet Intel 20, ka kontribuar në zhvillimin e arkitekturave CPU, të tilla si Sandy Bridge, Ivy Bridge, Haswell, Broadwell, Skylake dhe Kaby Liqenit. E "Edition Extreme" natyrisht, ishte legcombosabb procesorë privilegj gjithmonë, për shembull, ka fituar Core i9-7980XE, Core i7-5960XE dhe në kohën e duhur edhe tuaj jo-sfungjer Core i7 975 dhe - ky i fundit ende shfaq 2009 ishte, por në ditët e sotme as nuk është larg nga një model në mes të vargut.

edicioni ekstrem intel

Ne shpresojmë se çfarë ndryshimesh do të bëhen në strategjinë e marketingut në të ardhmen, sipas trendit aktual, për shembull. priten shenja të mëposhtme: Silver, Gold, Platinum.

Update!

Intel ka komentuar tashmë rastin, duke pretenduar se nuk ka ndryshim, kështu që "Extreme Edition" mbetet.

Burimi: guru3d.com

Jepni një koment!