Paguani dy, merrni tre veprime në GearBest, vlen të shikoni!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Produktet mund të jenë të ndryshme, kështu që ne mund ta blejmë me çmime super!

Herë pas here, GearBest nis veprime të tilla, të cilat, në poetin e madh, nuk kanë nevojë të blejnë tre nga një produkt, edhe nëse shtojmë dy kabllo të lirë në një fletore të shtrenjtë, për shembull. Për fat të keq, gjithçka nuk mund të çiftëzohet me gjithçka, por ia vlen të provohet, sepse në fund të fundit marrja e zbritjes së përqindjes së 30 nga një fletore nuk është gjë e keqe.

Zbavitje praktike Smart LED Night Light Induksioni White US Plug

Natyrisht, ka produkte që janë me vlerë të blejnë më shumë. Për shembull, një llambë LED e ndjeshme ndaj dritës, e cila sipas parazgjedhjes është vetëm 397 forints, dhe nëse blini tre, ju duhet të paguani 835 për vetëm tre pjesë. Ju mund ta gjeni këtu: Llambë e ndezur LED me ndriçim të natës

20-LED Sensori i lëvizjes pa tel Llambë diellore për mur të korridorit Porta e korridorit të korridorit 1pc

Nëse jeni duke kërkuar për një llamba të ndjeshme në lëvizje, me energji diellore, LED të udhëhequr nga llambë në kopsht, ju mund ta bëni këtë tani, sepse ju mund ta bleni atë në veprim me tre pjesë. Kështu, çmimi i një llambë është vetëm 1200 forints. Ju mund ta gjeni këtë llambë këtu: 20-LED Sensori i lëvizjes pa tela diellore

Kodak me shpejtësi të lartë U3 A1 V30 TF / Mikro SD Memory Card / 32GB / 64GB / 128GB Mbështetje 4K- Yellow 64GB
Ka mijëra produkte të tjera, të tilla si kartela e kujtesës UHS-3, 64 GB, e cila mund të mbajë deri në shpejtësinë e regjistrimit 4K. Duke ditur çmimet e brendshme është me të vërtetë e habitshme që çmimi i tre copave është 8630 forints, që është, një pjesë e 2876 forints. Unë mendoj se është me të vërtetë një çmim bombë! Ju mund ta gjeni kartën këtu: Kodak me shpejtësi të lartë U3 A1 V30 TF / Memory Card Micro SD

Deffpad L955AT Laptop 15.6 inç Windows 7 Intel Core i7-3687U Quad Core 1.9GHz 8GB RAM 128GB Kamera SSD - Denim Dark Blue

Dhe fletorja e lartpërmendur është me të vërtetë një dhuratë e vërtetë, sepse për një makinë 15,6-inch me rezolucion të plotë HD me procesor Intel Core i7, 8 GB RAM dhe 128 GB SSD në magazinë masive, nuk ka para për NNXX mijë, nuk përdoret aspak. Për të marrë një çmim kaq të lirë për makinën tuaj, vetëm duhet të vendosni në shportë dhe të kërkoni dy produkte që mund të çiftëzohen, kështu që ne marrim zbritje për qind nga 82 nga çmimi i të tre karrocave. Do t'ju jap një këshillë!

1. Kliko këtu për të vendosur fletoren tuaj në karrocë: Deffpad L955AT Laptop 15.6 inç 8GB RAM 128GB SSD

2. Kliko këtu për të shtuar dy pjesë në shportën tuaj: USB 3.0 Tipi C deri në RJ45 Gigabit Ethernet LAN Adapter

3. Dyqani do të zbresë 30 për qind nga çmimi i të tre produkteve të karrocave.

Ju lutem vini re se për porositë me vlerë të lartë, zgjidhni ofrimin e linjës tuaj të përparësisë, e cila do të mbërrijë pa tatimin dhe TVSH-në!

Natyrisht, jo vetëm që këto produkte janë në veprim, ka qindra gjëra të tjera për të bërë. Motor dhe gjëra të makinave, pajisje telefonike, kabllo, pajisje shtëpiake të vogla dhe shumë më tepër. Unë sugjeroj që ju të klikoni në lidhjen më poshtë dhe të krijoni një paketë të mirë për veten tuaj!

Gjeni artikuj reklamues këtu: GearBest paguan dy, ju merrni tre veprime (lëvizni poshtë faqja dhe klikoni në pamjen më shumë tekste për të parë të gjitha produktet promocionale!)