Ju do të habiteni me atë që NO.1 F3 Sport mrekullon për çmimin e saj

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Ju do të habiteni me atë që NO.1 F3 Sport mrekullon për çmimin e saj - 4.8 nga 5 në bazë të 14 vota

Ora dore e sportit NO.1 F3 është projektuar posaçërisht për ata që janë aktivë në jetë. Bëhuni atlet amatorë ose atletikë, do të jeni të lumtur për këtë mësim.

NO.1 F3 Sport i zgjuar

NO.1 F3 Sport është një all-rounder i vërtetë. Numri i kujton mësimet e vjetra dixhitale, por njohuritë e tij nuk ndalet në alarm dhe shtatë meloditë.

NO.1 F3 Sport Orgji 1

Le të shohim se çfarë është kjo zgjidhje për Dialog DA14580! Llogarit hapat e marra, distanca e udhëtimit. Shikoni temperaturën e jashtme dhe tregoni sa të lartë jeni kur ngjiteni. Funksioni i kronometrit është i padiskutueshëm, natyrisht gjithashtu tregon kohën. Zgjohuni nëse dëshironi, butësisht, me dridhje të butë, butësisht, siç duhet.

NO.1 F3 Sport Orgji 2

Ju mund të vendosni kohën e duhur paralajmërimin e saj, por edhe paralajmëron automatikisht kur një telefonatë në hyrje, ose mesazhi erdhi përmes SMS ose Facebook, Skype, Twitter, WhatsApp apo aplikime nga një prej Wech. Ekziston një pikë e veçantë e lëshimit për jo vetëm numrin e thirrjeve hyrëse, por edhe emrin e telefonuesit, sigurisht, vetëm nëse është vendosur në telefonin tonë. Nëse jeni tashmë në telefon, do të jeni në gjendje të përdorni lidhjen Bluetooth 4.0 në telefonin tuaj celular.

NO.1 F3 Sport Orgji 3

NO.1 F3 Sport ka një standard të papërshkueshëm nga uji, IP68. Orë me ekran 1,1 inç gjithashtu ka një kohë çuditërisht të gjatë të gatishmërisë. Ndërtuar 240 mAh bateri dhe bateri palë e butonit-2032 365 siguron ditë, kështu rrumbullakët një vit kohë të gatishmërisë. Nëse ora nuk do të ishte fituar deri më tani, mos harroni se duket shumë e mirë siç duket në foto në katër ngjyra të ndryshme.

NO.1 F3 Sport Orgji 4

Po të mos e kisha treguar atë në titull, tani mund të shkruaj se çmimi mbeti për t'i dhënë fund, por kjo është ajo që shkruaj, babai i dijes është përsëritja. NO.1 F3 Sport tani është në dispozicion në një çmim fillestar të dollarëve 24,89, pra nën 7000 HUF, në një aksion hyrës. Shfaqja zyrtare e shikimit dhe data e fillimit për dorëzim është korrik 25.

Më shumë imazhe, informacione dhe blini në: NO.1 F3 Sport Smartwatch

Hozzászólások

s3nki
0
Cituar - Adam88:
Ajo ka punuar për mua. Mendoj se varet nga telefoni. Të dhënat e ngritjes shkarkohen nëpërmjet aplikacionit bazuar në të dhënat e GPS, që natyrisht kërkon trafik të dhënash. Indeksi i UV gjithashtu shkarkohet nga atje. Pra, nëse nuk përputhet me telefonin, është një gjë e keqe. Pjerrësimatari ishte i saktë për mua, unë kontrollova. Distanca udhëtoi gjithashtu. Fjetja e vetme është pak e rreme, por kjo nuk ishte çështje e përparësisë. unë

Interesante, ka mendime të ndryshme. Sigurisht, mund të jetë se telefoni është i varur nga gjëja dhe për këtë arsye vjen dhe kush nuk e ka.
citim
Ádám88
0
Ajo ka punuar për mua. Mendoj se varet nga telefoni. Të dhënat e ngritjes shkarkohen nëpërmjet aplikacionit bazuar në të dhënat e GPS, që natyrisht kërkon trafik të dhënash. Indeksi i UV gjithashtu shkarkohet nga atje. Pra, nëse nuk përputhet me telefonin, është një gjë e keqe. Pjerrësimatari ishte i saktë për mua, unë kontrollova. Distanca udhëtoi gjithashtu. Fjetja e vetme është pak e rreme, por kjo nuk ishte çështje e përparësisë. unë
citim
Komik
0
E bleva vetëm për dy gjëra. Për shkak të matjes së lartësisë dhe kamerës së largët. Me 2 / 1, unë tashmë po them se ju nuk merrni aq shumë. Në zonën e 2-3000 ft ju tashmë merrni diçka që gjithashtu mat presionin e gjakut, pulsin dhe oksigjenin e gjakut. Unë kam vënë gjithashtu trysninë e gjakut së bashku dhe dallimi është i papërfillshëm. 7-10.000, ju duhet të dini fotot tuaja ...
Pra, kjo është një pritje e keqe.
citim
s3nki
0
Cituar - Comic:
Kam lexuar përshkrimet, por për fat të keq jo hs.
Ky është një orë e qetë që (ndoshta) pengon gjurmët. - Edhe pse dyshoj se nuk është nga telefoni. -
Lartësia është e rreme, të dhënat transmetohen nga aplikacioni i telefonit. (Testuar me diferencën e nivelit 1014m.)
Presioni juaj i ajrit është gjithashtu i rremë.
Matjet UV bazohen gjithashtu në bluarje.
Zëri është shumë i butë për të kuptuar, qoftë në tastierë ose në thirrjen e zgjimit.

Do të ishte shumë mirë për shumë para. :(
citim
Komik
0
Kam lexuar përshkrimet, por për fat të keq jo hs.
Ky është një orë e qetë që (ndoshta) pengon gjurmët. - Edhe pse dyshoj se nuk është nga telefoni. -
Lartësia është e rreme, të dhënat transmetohen nga aplikacioni i telefonit. (Testuar me diferencën e nivelit 1014m.)
Presioni juaj i ajrit është gjithashtu i rremë.
Matjet UV bazohen gjithashtu në bluarje.
Zëri është shumë i butë për të kuptuar, qoftë në tastierë ose në thirrjen e zgjimit.
citim
s3nki
0
Cito - Foghorn:
Kjo është hyrja e tekstit përshtatës ... :o : -?

Cito - Foghorn:
Po, ky është problemi kryesor edhe me mua. Kur e bëra atë, përgjigja e Jonit ishte hardware, ata nuk mund ta ndryshojnë atë. Unë nuk e kuptoj këtë ... Tani 5000 Q & Q është në duart e mia, dhe të gjitha bipat dëgjohen në mjedis. Gjithashtu kam ndryshuar elementin në orë F1, por piezo-pjatë e zakonshme është bërë, edhe pse madhësia e tyre është e ndryshme (F2-3). Mos e mbyllni kurorën, djali im ka qenë në dorë. Nuk mund të shpengohet, vetëm ngjitur, nuk mund të urdhërohet nga jashtë ...

Epo, kjo është një orë shumë e mirë. :) E pra, le të themi vetëm se ka një justifikim, çmimi. 100 delfin Xiaomi nuk i prodhon të paktën këto. Thuaj jo të bing, për fat të mirë, por ajo vibrates mjaft fuqishëm.
citim
zë i çjerrë
0
Kjo është hyrja e tekstit përshtatës ... :o : -?
citim
zë i çjerrë
0
Po, ky është problemi kryesor edhe me mua. Kur e bëra atë, përgjigja e Jonit ishte hardware, ata nuk mund ta ndryshojnë atë. Unë nuk e kuptoj këtë ... Tani 5000 Q & Q është në duart e mia, dhe të gjitha bipat dëgjohen në mjedis. Gjithashtu kam ndryshuar elementin në orë F1, por piezo-pjatë e zakonshme është bërë, edhe pse madhësia e tyre është e ndryshme (F2-3). Mos e mbyllni kurorën, djali im ka qenë në dorë. Nuk mund të shpengohet, vetëm ngjitur, nuk mund të urdhërohet nga jashtë ...
citim
Attilio
0
E gjithë kjo është e vërtetë dhe e kuptoj. Unë jam kaq i dëshpëruar sepse mendova se gjeta të vërtetën. Unë kam qenë duke u përpjekur disa dhe unë nuk kam parë një në diell. Kjo është ajo që unë shoh, por çka nëse nuk dëgjoj bip në zhurmën e jashtme, në një pallto ...
citim
zë i çjerrë
+1
Na vjen keq, edhe nëse elementi cr2032 shkon në F3.

Versioni i GPS është premtues:
http://en.001phone.cn/no-1-f5-gps-smartwatch-band-html
citim
Jepni një koment!