Quelima SQ11 - një mini kamera regjistrimi me rezolucion FHD

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Quelima SQ11 - një mini kamera regjistrimi me rezolucion FHD - 4.6 nga 5 në bazë të 18 vota

Situata është se ka shumë fishekë të mëdhenj të makinave në treg, por ajo që është kaq e vogël që është aq e lirë nuk mund të jetë shumë.

Kjo Mini Kamera SQ11 1080P HD DVR 1

Nëse filluam të ishim të vegjël, atëherë le të shohim se si është! Madhësia e kamerës Quelima SQ11 është e kufizuar në 2,2 x 2,2 x 2,2 cm. Krahasuar me përmasat e saj, ajo çuditërisht ka shumë për të njohur! Rezolucioni është Full HD, që është 1920 x 1080 pixels, me 30 fps image refresh. Madhësia e lentes është 3,6 milimetër, këndi i shikimit është 120.

Kjo Mini Kamera SQ11 1080P HD DVR 2

Ndërtuar 200 Bateria mAh mund të ngarkohet nga një port USB, dhe kohëzgjatja e pagesë të plotë orë 2-3, e cila mund të arrihet orë 1 kohë që veprojnë. Natyrisht, në një makinë kjo nuk mund të jetë një pengesë, pasi gjithmonë ka një mbushje në makinë. Ka edhe cilësi të tjera të mira. 5-10 metra zbulojnë lëvizjen, kështu që ju mund të veproni si një kamerë e vogël sigurie. Është në gjendje të incizimit të vazhdueshëm, kështu që është e shkëlqyeshme në veturë si kamerë me kamerë, pasi ajo nuk është e ngarkuar praktikisht me një kartë memorie. Nëse jemi tashmë në një kartë kujtese, kapaciteti maksimal i mbështetur është 32 GB, por do të habitemi nëse kjo nuk mjafton për dikë.

Mini-kamera me të vërtetë ka një çmim mini të majtë. Quelima SQ11 tani është në dollarë 12, ose afërsisht 3200 në HUF. Dorëzimi është falas!

Më shumë informacion, foto, video dhe blerje këtu: Kjo Mini Kamera SQ11 1080P HD DVR

Kliko këtu dhe shikoni në lajmet dhe artikujt tonë të tjerë, ju do të gjeni diçka tjetër që më intereson.

Hozzászólások

s3nki
Cito - Attila810115:
Unë gjithashtu kam një vegël të tillë mrekullie, por unë nuk mund ta kap. Pas ndezjes, shtypni shkurtimisht butonin e energjisë, por pastaj fiket. Unë nuk mund ta bëjë atë për lëvizje apo regjistrim të drejtpërdrejtë. Çfarë lloj skedari ju nevojitet? NTFS ose fat32? Kam parë telefonin të ndizur në infra të kuqe, por asgjë. Unë bëj ndonjë kombinim të butonave që unë thjesht shuhem pa probleme. Por një aparat fotografik i zgjuar i vogël do të ishte përshkrues.

Hi!

Për fat të keq, unë kam qenë shumë kohë më parë. Anno Unë nuk e kuptojnë plotësisht se në fillim se si duhet të punojë, dhe më në fund gjeta një video në Youtube që më ndihmoi. Për fat të keq, as nuk e mbaj mend atë që ishte. :(
Attila810115
Unë gjithashtu kam një vegël të tillë mrekullie, por unë nuk mund ta kap. Pas ndezjes, shtypni shkurtimisht butonin e energjisë, por pastaj fiket. Unë nuk mund ta bëjë atë për lëvizje apo regjistrim të drejtpërdrejtë. Çfarë lloj skedari ju nevojitet? NTFS ose fat32? Kam parë telefonin të ndizur në infra të kuqe, por asgjë. Unë bëj ndonjë kombinim të butonave që unë thjesht shuhem pa probleme. Por një aparat fotografik i zgjuar i vogël do të ishte përshkrues.
pliz
kamera arriti ... dikush e di se çfarë është emri i videokamerës? Unë dua të blej një tjetër për të marrë në makinë.
Gjithashtu pranoj lidhjen : Lol:
s3nki
+1
Cituar - plíz:
nëse unë përdor një furnizim me energji (5v usb) në një makinë, a do të jetë thjesht regjistrim i vazhdueshëm ose mund të vendoset detektor lëvizjeje?

Epo, unë nuk do të jem në gjendje t'i përgjigjem kësaj pyetjeje, nuk do ta bëj aq gjatë, as nuk mbaj mend që po përpiqem ta bëj këtë. Por pse e përdorin të tjerët në mënyrë aktive ...
pliz
nëse unë përdor një furnizim me energji (5v usb) në një makinë, a do të jetë thjesht regjistrim i vazhdueshëm ose mund të vendoset detektor lëvizjeje?
ITI
Çfarë do të thonit për tingujt? Pothuajse nuk kam marrë asgjë.
i madh jozsef1
Cituar - s3nki:
Cituar - Karesz95:
Mund të ngarkoni gjatë regjistrimit? A mund të përdorni një aparat të fshehur për të regjistruar dhe për të mbajtur vazhdimisht streaming, prandaj mos merrni ndonjëherë rënie?


Nuk mund të jetë. Mund të përdoret si një kamerë e fshehur me Zbulimin e Lëvizjes të aktivizuar, mund ta përballojë atë, por nuk mund të rimbushet vazhdimisht. Ju mund të keni një lloj lidhje USB në mënyrë që vetëm ngarkimi i rrymës mund të hyjë në kamera, por në thelb nëse lidhni USB ndalon regjistrimin.Nëse ju lidhni një furnizues me energji (5V usb), ajo fillon regjistrimin në 720p, por unë e kam shkruar tashmë këtë.
Nëse pushteti dështon, regjistrimi ndalon. E përdor atë në një makinë.
8GB është rreth orëve 1. Është pak e humbur, por unë vetëm duhet të kem sekondat e fundit 10 në fund (por unë ende nuk e bëj :-)
Udrik
Sziasztok!
A nuk e dini se merreni vetëm me SD apo SDHC?
ezittegy
+1
Cituar - s3nki:

Ai e solli atë, e shita. kështu që unë mendoj bateri është e keqe për ju.

Për fat të keq, unë vetëm mund të mendoj për këtë.
Është për të ardhur keq, sepse është një objektiv i mirë.

Kam urdhëruar një tjetër, ndoshta unë jam me fat. :-)
s3nki
Cito - kjo:
Cituar - s3nki:
Cito - kjo:
Mirë, por koha e baterisë është shumë e keqe. : Sad:
Duhet rreth gjysmë ore për të ngarkuar një regjistrim të mirë 20perc.

A e keni gjetur këtë ndryshe? Apo thjesht mora një copë të dobët ?!

Koha e punës: rreth 60mins
Koha e ngarkimit të baterisë: 2 - Orari 3

Unë nuk jam i befasuar që kam vetëm minuta 20 me pagesë gjysmë ore. Sipas përshkrimit, ora 2-3 është koha e ngarkimit, e ndjekur nga minuta 60 e kohës së funksionimit.

Po, kam lexuar këtë, por pas gjysmë ore, kjo tregon se është e mbushur, kështu që fillova ta përdorja, por vetëm kështu.
Unë gjithashtu u përpoqa të injoroj sinjalin dhe u përpoqa ta mbingarkoja atë, por asgjë nuk ndryshoi. 20 ndalet pas disa minutash (4 * 5perc) video.
Sapo kishte një të pestën që ishte ~ edhe 1,5perc plus, kështu që shkrova rreth 20 minuta.
A sillni vlera fabrike?

Ai e solli atë, e shita. kështu që unë mendoj bateri është e keqe për ju.