[Kuponi] EKEN H9R 4K Kamera e Veprimit - 10%

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
[Kuponi] EKEN H9R 4K Kamera e Veprimit - 10% - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Vera është afër, koha për të menduar se si mund t'i kapim momentet më të mira të festës.

20170914164226 62144

Më parë, kemi kamerën marokene, por sot kamera e thjeshtë e veprimit është e aftë të japë minutat më të mira për ta. Përveç kësaj, këto pajisje janë të vogla, të lehta, të lira dhe madje mund të rrotullohen me ujë.

20170914164226 27275

Sot, kamera Eken ka një përqindje më të lirë 10. Ky aparat mund të përdorë 4K për të regjistruar në bazë të emrit të saj, por ne nuk do ta detyronim atë në bazë të çmimit të saj dhe chipset-it në të. Por në 1080p, që është Full HD, ju mund të jeni të sigurt për ta përdorur atë, dhe në shumicën e rasteve është e mjaftueshme.

20170914164226 64126

Çfarë mund të presim në fushën e aftësive?

  • 4K 25 FPS, rezolucion ultra HD (ne nuk i besojmë kësaj)
  • 2,4G 3 metra kontrolli i largët i papërshkueshëm nga uji
  • Gama 10 e njehsorit për kontrollin e largët
  • Rezoluta Photo: 12 (x 4608 2592), 8 (x 3760 2120), 5 (x 2976 1672), 4 (x 2648 1504)
  • Regjistrimi video pa fund (4K dhe 2.7K nuk janë të mbështetura)
  • Modaliteti DVR, dmth., Mund të përdoret gjithashtu si një gjemb makine

Kamera është tani një Me kod kupon GBanniversary030, mund të blesh 10 për qind më lirë këtu: EKEN H9R 4K kamera e veprimit

Jepni një koment!