Alfawise JD - T8610 - Q2 - Kamera spiun për shtëpinë tuaj

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Ky është një mjet shumë interesant dhe sot ne kemi një kupon, kështu që ne mund ta blejmë më lirë!

Alfawise JD T8610 Q2 1

Alfawise JD - T8610 - Q2 është një prodhues i kamerave të spiunazhit të gjakut. Natyrisht, ne nuk rekomandojmë spiunimin, por ligji do ta ndëshkojë, por ne premtojmë se nëse ju jeni akoma prapa ofertuesve tanë, ne do të varrosim tehun e sharrës për të hequr qafe atë!

Sa i përket harduerit, gjëja më e rëndësishme është që kamera nuk është vetëm një aparat fotografik, por një llambë, edhe nëse nuk është shumë e ndritshme. I vendosur në fole standarde E27, ajo vendoset më mirë në tavan, sepse nxjerr një pamje panoramike. Kamera e ndërtuar nuk është shumë e pjerrët, me vetëm megapixelë 1,3, por ende mund të përdoret për imazhe të qëndrueshme bazuar në video testuese.

Alfawise JD T8610 Q2 2

Ne mund të vendosim një kartë SD në kamera për të regjistruar atë, por për shkak se ka WiFi të integruar dhe ekziston një aplikacion i instaluar nën të dy Android dhe iOS, kështu që mund ta kontrollosh telefonin dhe ta shikosh foton në telefon nëse dëshiron. Programi përmban tiparet më të rëndësishme të tilla si zbulimi i lëvizjes. Ajo gjithashtu ka një mikrofon dhe altoparlant të integruar, kështu që nëse na pëlqen, ne mund të flasim edhe në shtëpi me djemtë kur fillojnë të hanin shtratin.

Alfawise JD T8610 Q2 3

Pas shumë teksteve, le të shohim parametrin tonë teknik në formën e numrave të mërzitshëm. Kamera mund të jetë 960p, imazhi që merret është 960 x 960 pixel dhe kompresimi është në enën H.264, kështu që ndoshta nuk keni nevojë për bandwidth shumë për transmetim. Edhe në foto, më takon të shikoj shkallën 360 të optikës, që të mund ta shoh lartësinë dhe tavanin e dhomës në tavan deri në lartësinë e duhur. Distanca maksimale e vëzhguar është specifikuar ndryshe në metra 6, që do të thotë se mund të përdoret në një zonë metër 12 x 12. Karta SD që mund të përdoret për regjistrim mund të jetë deri në një maksimum 64 GB, me standard wifi të integruar, kështu që duket mirë.

Alfawise JD T8610 Q2 4

Përfitimi i vërtetë i kamerës është se ai lehtë mund të instalohet në vende ku nuk keni menduar të përdorni një pajisje të tillë më parë. Nuk ka nevojë për një lidhje, asnjë rrjet Ethernet që do të ndërtohet, ne do të kemi nevojë vetëm për një prizë llambë standarde dhe do të funksionojë.

Siç kemi shkruar në hyrje, ne mund ta shtojmë atë në një kupon sot, kështu që ne mund ta marrim atë për një $ 23, ose afërsisht $ 6400, me një nxitim të lirë.

Nëse ju mendoni se keni nevojë ta blini atë, a GBOB004 kodin që mund të bëni këtu: Alfawise JD - T8610 - Q2 Kamera pa tel WiFi IP