Ndoshta më e miri është tani Alfawise H6s 4K Action Camera (EU Magazine + Coupon)

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Alfawise, së bashku me EKEN, lançon kamera të jashtëzakonshme 4K në treg.

Alfawise EKEN H6S 2 inç 4K HD WiFi Action Camera i papërshkueshëm nga uji me EIS Anti-shake Black

Vëllai më i vogël tashmë është testuar dhe megjithëse ka pasur mangësi, menduam se ishte me vlerë të çmimit. Arsyeja kryesore për këtë ishte se Ambarella A12, një nga grupet më të mira të 4Ks, punon në kamera sot. Një nga mangësitë më të mëdha të EKEN Alfawise V50 Pro ishte mungesa e përgjithshme e reduktimit të dridhjeve, të cilat mund të balancoheshin nga një gjë, çmimi nën $ 60.

Ju mund ta gjeni testin tonë në EKEN Alfawise V50 Pro këtu: EKEN Alfawise V50 Pro - Kamera më e lirë 4K reale Unë kam qenë duke pritur për një vit e gjysmë!

Alfawise EKEN H6S 2 inç 4K HD WiFi Action Camera i papërshkueshëm nga uji me EIS Anti-shake Black

EKEN Alfawise H6s shkon deri në një nivel. Në këtë aparat fotografik, Ambarella A12 punon, kështu që rezolucioni i vërtetë 4K është i garantuar, por ky hekur gjithashtu ka zvogëlimin elektronik të dridhjeve. Plus, ekziston një ekran sekondar në anën e kamerës së kamerës për të parë cilësimet kryesore, që është mënyra sesi regjistrojmë regjistrimet tona. Edhe nëse kjo nuk është e mjaftueshme, ky aparat gjithashtu shikonte për efektet më të mira fizike. Për këtë arsye, kuadri që rrethon elektronikën dhe lente është bërë prej metali në vend të plastikës.

Në rastin e EKEN Alfawise V50 Pro na pëlqente lufta e aksesorëve, të cilën e marrim me H6. Përfshira në pako është një trekëmbësh që mund të jetë i lidhur me varen si një rrokje, një stol me tri këmbë, dmth. Një këmbë me tri këmbë, madje edhe një të re që mund të mbajë të gjitha pajisjet dhe kamerat me ju.

Alfawise EKEN H6S 2 inç 4K HD WiFi Action Camera i papërshkueshëm nga uji me EIS Anti-shake Black

Sipas mendimit tonë, kjo aparat është tani me vlerë të çmimit më të mirë se sa më e lirë, V50 Pro, sepse zvogëlimi i dridhjeve është një avantazh i madh. Për fat të keq, kjo reflektohet edhe në çmim, sepse ne duhet të lëmë $ 60 në arkë kundrejt çmimit më të lirë të dollarit 88. Duhet të jetë më saktësisht sepse tani GBEBBC005 me një kod kupon kushton vetëm $ 78, i cili është një çmim vërtet i mirë për këtë njohuri. Në momentin e shkrimit të këtij artikulli, ekzistojnë një numër setesh promovuese nën 10, kështu që nëse blini një aparat të mirë për verën e ardhshme, nuk duhet të nxitoni. Natyrisht, nuk duhet të frustroheni nëse e humbisni këtë veprim sepse në ditët e sotme çmimi i vërtetë i 4K për një aparat të vërtetë 88K është shumë i ulët.

Alfawise EKEN H6S 2 inç 4K HD WiFi Action Camera i papërshkueshëm nga uji me EIS Anti-shake Black

Tani mund të blini kamerën nga një depo evropiane me çmime promovuese, kështu që nuk duhet të paguani TVSH-në fare dhe koha e dorëzimit është vetëm disa ditë. Kliko këtu për ta përdorur GBEBBC005 Kodi kupon: EKEN Alfawise H6s - BE nga stoku me kupon