Kartat e memories Ultra-fast, ultra-high-impact nga Samsung

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
Në tetor, Samsung gjithashtu paraqet një seri kartelash më të reja të kujtesës në vendin tonë, me shpejtësinë e leximit ultra të shpejtë dhe rezistencën e jashtëzakonshme ndaj tregut.
MICRO-SD-KARTELA-PRO-64GB 002_Right-Angle-45-Degree_Black_s

Canon feston lente 80 millionth EF

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
Canon njoftoi një moment të ri në fushën e prodhimit të lenteve: edhe lente 80 milionth EF prodhuar nga kompania u përfundua gjithashtu. Ky rezultat u arrit pas vetëm nëntë muaj, u njoftua se miliontë përgatitja lente 2011 25 tetor (sistemi EOS CANON 70. Vjetorin në një kohë).

226008 i madh

Viti 5 garanton Tamron

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Lentet Tamron distributor zyrtar hungarez dhe shumicë, Computer Emporium njoftoi zgjatjen e periudhës së garancisë së optikë kanë shitur 5 vjet.

tamron 18-250mm_lens-3