Corsair MP300: një kryevepër me kosto efektive

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Ne kurrë nuk kemi pasur një shpejtësi kaq të madhe për kaq shumë para.

corsair mp300 buxheti ssd

Çiftëzuesi PCIe 300x i përdorur nga Corsair MP2 është një mënyrë optimale për performancën dhe çmimin; chip 3D TLC NAND SSD 1 600 lexon MB / s me 1 000 MB / s. Natyrisht, këto nuk janë vlera tokësore, por gjithashtu vlen të merret në konsideratë se cilat janë etiketat e çmimeve. Përndryshe, prodhuesi ka të ngjarë të synojë përdoruesit të cilët tashmë kanë një shofer të ndërfaqes SATA.

Corsair MP300 vjen në formën e mëposhtme:

  • 120 GB - 59,99 Euro
  • 240 GB - 94,99 Euro
  • 480 GB - 154,99 Euro
  • 960 GB - 314,99 Euro

Burimi: guru3d.com