BIOS misterioz arriti për platformat Intel Z370 (përditësuar)

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
BIOS misterioz arriti për platformat Intel Z370 (përditësuar) - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Pothuajse të gjithë prodhuesit e motherboard-it u përditësuan në fillim të muajit.

regi i motherboard

Është shumë e mundshme që bordet chipset Z370 e unë mund të merren me Coffee Lake ardhshme përditësim pa ndonjë problem, i cili me sa duket tani ofron Intel procesorë tetë-core. Kjo mendohet të jetë për shkak të faktit se MSI, Ajo e përshkroi update që sjell mbështetje për CPU të gjeneratës së ardhshme të (liqen kafe-s), të cilat sipas mendimit tonë nuk mund të jetë tjetër veçse variant shumë-kumtuan rishikuar të modeleve aktuale. Një procesor mund të lindin ende, por Core i7-8086 madje ka filluar gara muajin e kaluar, për më tepër, bazuar në zgjidhje të bazuara në 7 Core i8700 sigurisht nuk ka nevojë për ndryshime të mëdha në kontrollues bord, është emëruar të bërë këtu.

Shot Screen 2018 07 14 në 3.22.58 PM Shot Screen 2018 07 14 në 3.23.23 PM

Për një prodhues tjetër, mund të shohim se seksioni i komenteve është 8. Bërthamë Core është përmendur. Kjo mund të jetë shpjegimi për liqenin e akullit që është 9. brez, dhe Liqeni i Kafesë S do të klasifikohen si aktuale. Çfarëdo që po ndodh, ne mendojmë se do të vijë muajin tjetër.

cila mjet

Update!

AMI Aptian inspektimit duke përdorur mjet gjetur se çdo BIOS (ASUS, ASRock, dhe MSI) përmban kodin 06EC mikro (06EA dhe 06EB nevojshme në Coffee liqenin mbështetje patate të skuqura), nga njëra anë mbron kundër dobësitë Specter, në anën tjetër, Intel Core Eshtë e domosdoshme të mbështesim serinë 9000. Pra, nuk ka gjasa të Z370 vërtetë do të përdoret për përpunuesit 8-core Coffee liqenit, por kërkesa e patate të skuqura më të lartë të energjisë është e mundur që një nga Çipa nga 300-seri do të jetë vetëm në këtë - më të lirë bordi furnizimit me energji elektrike ka të ngjarë të jetë një fishekzjarr të reja.

Burimi: wccftech.com

Hozzászólások

Med1on
+1
Cito - Joci:
Cito - Med1on:
Cito - Joci:
Meqë nuk do të ketë Z390 (ose më saktësisht nuk është mënyra që është projektuar fillimisht), Z370 do të mbetet e njëjtë me pjesën e akordimit të shpinës.

Kjo nuk është e sigurt:
Intel Z390 chipset për të zëvendësuar Z370 këtë tremujor
https://videocardz.com/newz/intel-z390-chipset-to-replace-z370-this-quarter

Natyrisht, është ndoshta vetëm një gjë e quajtur që ju thoni.


shkruar në disa vende (ndoshta rreth lajmeve u shfaq si edhe këtu) se e vërtetë / reale / të vërtetë / mbrëmje ... Z390 nuk mund të prodhojë, sepse prodhimi 10nm ende shumë i një problem (kështu mbrëmje nuk është Z390 ajo 14nm po ndodh në linjën e prodhimit - pala Intel është anuluar). Prandaj, ata janë duke bërë një Z370 ishte Z390 se thelbi mund të trajtojë 8, e 9000-së (S Coffee liqen) proc e tyre, por ato mund të jenë prodhuar në linjat e prodhimit Twenty-nm secili.


Kjo është e drejtë, në çdo rast, pronarët me Z370 i sigurt se ata do të jenë të lumtur që të ketë një të anulohet kafshë 8-core është stuff.

Pak qesharake se ndërsa ne po flasim për ardhjen e 8 bërthamës, ndërsa pala tjetër ka gjëra përtej thelbin 450 shfaq një chipszetnél mesme (B8). : Lol:
https://www.techpowerup.com/246100/msi-drops-first-hint-of-amd-increasing-am4-cpu-core-counts
Joci
Cito - Med1on:
Cito - Joci:
Meqë nuk do të ketë Z390 (ose më saktësisht nuk është mënyra që është projektuar fillimisht), Z370 do të mbetet e njëjtë me pjesën e akordimit të shpinës.

Kjo nuk është e sigurt:
Intel Z390 chipset për të zëvendësuar Z370 këtë tremujor
https://videocardz.com/newz/intel-z390-chipset-to-replace-z370-this-quarter

Natyrisht, është ndoshta vetëm një gjë e quajtur që ju thoni.


shkruar në disa vende (ndoshta rreth lajmeve u shfaq si edhe këtu) se e vërtetë / reale / të vërtetë / mbrëmje ... Z390 nuk mund të prodhojë, sepse prodhimi 10nm ende shumë i një problem (kështu mbrëmje nuk është Z390 ajo 14nm po ndodh në linjën e prodhimit - pala Intel është anuluar). Prandaj, ata janë duke bërë një Z370 ishte Z390 se thelbi mund të trajtojë 8, e 9000-së (S Coffee liqen) proc e tyre, por ato mund të jenë prodhuar në linjat e prodhimit Twenty-nm secili.
Med1on
Cito - Joci:
Meqë nuk do të ketë Z390 (ose më saktësisht nuk është mënyra që është projektuar fillimisht), Z370 do të mbetet e njëjtë me pjesën e akordimit të shpinës.

Kjo nuk është e sigurt:
Intel Z390 chipset për të zëvendësuar Z370 këtë tremujor
https://videocardz.com/newz/intel-z390-chipset-to-replace-z370-this-quarter

Natyrisht, është ndoshta vetëm një gjë e quajtur që ju thoni.
Joci
Meqë nuk do të ketë Z390 (ose më saktësisht nuk është mënyra që është projektuar fillimisht), Z370 do të mbetet e njëjtë me pjesën e akordimit të shpinës.