Çelsat e zgjuara dhe ekonomike të rrjetit nga Netgear

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Rrjetet Power-over-Ethernet të densitetit të dendur mund të ndërtohen në bizneset e vogla dhe të mesme nga çelsat e reja, standarte dhe të menaxhueshme të ProSAFE të NETGEAR, të cilat gjithashtu mund të mbajnë kostot e energjisë.

swicth 3 v1

Gjithnjë e më shumë të vogla dhe kompanitë për të instaluar një NP të mesme - të energjisë është e nevojshme për regjistrues operacion nëpërmjet rrjetit të të dhënave - pajisje të tilla si telefonat VoIP, lidh IP kamera të sigurisë, pikat e aksesit pa tel, sensorë lëvizje, Smart LED dritat, flokët dyer dhe gjëra të tjera të internetit të pajisje. Prandaj është një adatkapcsolókra nevojë rrjet që mund të përdoret për të mbështetur zgjeruara NP + (2) teknologji e për më instalimet densitet të lartë NP për të shërbyer, edhe pikat e aksesit standarde WiFi Wave 802.11 802.3ac dhe HD, i kthyeshëm dhe kamera zoom konsumin e energjisë.

Projektuar posaçërisht çelsin e reja PROSAFE Netgear shërbejnë si rrjete konverguar, ku zë, video dhe trafiku i të dhënave bëhet në të njëjtën platformë, ajo është veçanërisht zgjidhje e mirë është shtuar në efikasitetin e rrjetit, me kosto të ulët operative dhe kombinon lehtë pajisjeve të monitorimit Kërko për NVM-të , duke përfshirë në fushën e mikpritjes, arsimit dhe tregtisë.

garanci gjate jetës pic1

Përveç kaloni PROSAFE GS418TPP 16 2 copë PoE + bakri port Gigabit SFP marrë një pjesë të porteve fibra, fuqia 240-vat jep hapësirë ​​të mjaftueshme për zgjerimin e rrjeteve të pajisjes densitet të lartë. Pakta, vetëm cm 10 Një specialitetet e bashkim Netgear sistemit praktikisht kudo mbyllje, të cilat mund të vendoset në çdo pozicion, vertikalisht, horizontalisht, ose tab në majë të saj.

8 copë dy NP + portet dhe dy bakri ishte dedikuar fibra portit SFP për të lidhur dy e reja anëtare PROSAFE Gigabit zgjuar e familjes së ndizet menaxhuara.

Zgjedhja 190 vat GS510TPP mirë për NVM-të në rritje, pasi ajo mund të shërbejë densitet instalime të larta PoE + pushtetit të funksionojë tifoz dhe të rregulluar temperaturën dhe funksionin e ngarkesës, në mënyrë që të qëndrojnë të heshtur - 25 shkallë Celsius nivelin e zhurmës mjedisi nuk kalon 32 dB.

Vëllai më i vogël, 75 vat GS510TLP Kaloni tek kompanitë e vogla dhe të mesme të buxhetit të ndërgjegjshëm gjithashtu mund të zhvillojë dendësi më të madhe Poe + rrjete. Si projektuar pa një tifoz, ajo punon në heshtje, dhe për këtë arsye është e përshtatshme të përkryer për vendndodhjen e një zyrave plan të hapur, dhoma, qendrat shëndetësore dhe mjedise të tjera të ndjeshme ndaj zhurmës takim.

swicth v2

Të tre switchët kanë të njëjtat aftësi menaxhimi bazë që kompanitë tashmë e njohin dhe preferojnë të përdorin modelet e mëparshme të familjes NETGEAR ProSAFE Gigabit Smart Managed Switch.

Funksionet e tilla përfshijnë bëhet përmes lehtë për t'u përdorur ndërfaqe web-bazuar menaxhimit, të lehtë instalimin dhe konfigurimin, mbështetje avancuar VLAN për rrjetin e segmentimit, multi-layered, prioritizimi kurs dhënave të trafikut QoS bazuar në L2 / L3 / L4 së, prioritet për të siguruar cilësinë e shërbimit dhe caktimin e largët dhe deaktivizimin e menaxhimit të largët të energjisë, pajisjet me fuqi të lartë PoE.

çelsin Netgear për të mbështetur të dhënat e reja dhe IPv4 IPv6 dyja versionet protokollin e internetit, si për të siguruar efikasitet të lartë të energjisë Energjisë Ethernet efikas (IEEE 802.3az) është gjithashtu standarde.

Ju mund të aplikoni për Netgear Lifetime Hardware Garanci - nëse blerja është bërë reseller zyrtare - e cila është përdorur pajisje zëvendësim në rast të dështimit brenda një ditë pune, dhe ndihmë është në dispozicion me ditët e instalimit 90 këshillim falas telefonike. kompanitë e vogla dhe të mesme në mënyrë që ju mund të jeni i sigurt se rrjetet e tyre mund të vendosë densitet të lartë PoE Netgear PROSAFE Gigabit zgjuar anëtarët e rinj të familjes së ndizet menaxhuara lehtë dhe shpejt, dhe funksionimi i kaloni do të jetë e qetë.