Llamba desktop e mbushur me prekje dhe me prekje nën 4000 forints

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Nëse dikush thotë se nuk është e mundur të tregohen të reja në llampat e tavolinës, kjo është një gabim i madh. Ja dëshmia!

Rechargeable Touch Senstive LED llambë Lamp1

Llamba që do të paraqitet këtu nuk është vetëm e lirë por gjithashtu shumë e shkathët. Nga njëra anë ajo mund të jetë kështu që nëse situata e kërkon edhe në mes të pyllit, ajo mund të na marrë tenting. Në anën tjetër, përveç standarde funksionit llambë tryezë, ndriçimi humor mund të përdoret gjithashtu si një bazë e ka shtatë hije të ndryshme. Sigurisht, kjo nuk është vetëm dritat e në ekstra, si ajo mund të rregulluar ndriçimin llambë në tri faza. Dhe nëse kjo ende nuk është e mjaftueshme, atëherë shfaqet ora, kalendari dhe temperatura në ekranin e llambës.

Rechargeable Touch Senstive LED llambë Lamp2

Siç tregohet në titull, çmimi i llambës tani është shumë i favorshëm në veprim, vetëm $ 12,99, që është afërsisht $ 3600.

Për më shumë informacion, foto dhe blej klikoni në lidhjen e mëposhtme: Llampë LED Rechargeable Senstive LED

Kliko këtu dhe shikoni në lajmet dhe artikujt tonë të tjerë, ju do të gjeni diçka tjetër që më intereson.

Jepni një koment!