Termos të zgjuar të nivelit të hyrjes me çmime të volitshme

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Termos të zgjuar të nivelit të hyrjes me çmime të volitshme - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Kjo nuk është një zgjidhje e kohëve të fundit, por kryesore kryesore këtu është çmimi i mirë.

Lehoo JXKJ WD 350ML

Pika më emocionuese në "shishe inteligjente" është se ajo mund të shfaqë temperaturën e lëngut të depozituar në LCD në pjesën e përparme. Ka gjasa të ketë disa sensorë në termos brenda këtij termos, por meqë nuk mund ta bindim veten për këtë, ne kemi dyshime për këtë. Dëmi më i madh në kontejner është kapaciteti i tij, ndërsa brendësia e çelikut mund të mbajë temperaturën e duhur (ose të ftohtë ose të nxehtë) për orët 4, por hapësira e litrës 0,35 duket mjaft e dobët. Wow, kështu që ajo ka të paktën transportueshmëri të mirë, do të jetë e lehtë për të treguar "për shans" për miqtë tanë ...

Karakteristikat kryesore:

  • Ekran i saktë i temperaturës në ekranin dixhital
  • Madhësia 17,00 × 7,10 × 7,10 cm
  • 0,232 kg në masë
  • Kapaciteti i literaturës 0,35

Pajisja nga dy bateri AAA është elegante dhe e pastër, e lehtë dhe praktike, dhe ne besojmë se kjo është një dhuratë e madhe për miqtë dhe të afërmit tanë - vetëm për shkak se kushton më pak se $ 13,90. Është për të ardhur keq që ne mund të kalojmë vetëm një sasi të madhe xhami për një xhami.

Më shumë informacion dhe renditje: Lehoo JXKJ është një termos i mençur (White)