A mund të shkrihet miniera?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Biznesi i guximshëm i Samsung është konfirmuar, dhe kjo vlen të përmendet.

Sipas lajmit, kompania e njohur koreane e Koresë do të prodhojë qarqe të integruara specifike për aplikim (ASIC), të cilat do të jenë të dizajnuara në mënyrë specifike për minierat. Në deklaratën e fundit financiare të Samsung, paraqitja e një "klienti të ri kinez" është një artikull i rëndësishëm, ka shumë të ngjarë që kompania tashmë ka marrë një urdhër për të prodhuar ASIC. Tregu është, megjithatë, shumë fitimprurës dhe në të njëjtën kohë mjaft i paparashikueshëm, sigurisht, një biznes i madh gjigand mund të rrezikojë me guxim.

Pa dyshim, masa sigurisht do të nxisë konkurrencën dhe do të ndihmojë në rivendosjen e ekuilibrit të tregut, pasi pajisjet e dizajnuara për një detyrë të tillë janë qartë më efektive sesa komponentët e tjerë (procesori, karta video). Shpresojmë që, përveç Samsung-ut, të tjerët do të kenë gjithashtu një perspektivë të saj - TSMC ka shpërndarë ASIC-të e zakonshme për disa kohë - dhe pastaj disa muaj më vonë, mund të shohim një përmirësim thelbësor në kartat grafike.

Burimi: techpowerup.com

Hozzászólások

Joci
Problemi është se kjo nuk do të ndodhë. Bitcoin është e mirë për ASIC të tilla, por nuk do të ketë shumë gjëra (vështirë se është e mundur për të marrë BC, kështu që ka një fuqi të madhe informatike gjithsej). Monedhat e tjera janë shumë më të mira për VGAs (sidomos VEGAs); por nuk do të ketë përparim atje. Kjo është, Samsung bën një ose dy ASIC unike të urdhëruar; por sepse mendoj se ata kanë paguar paraprakisht, kështu që dëmet nuk ia vlen fare.