A ju pëlqen çiklizëm? Pastaj ju duhet ta shihni këtë!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Për çiklistët, një nga rreziqet më të mëdha të muajve të vjeshtës-dimrit është dukshmëri.

indikatori i drejtimit gearbest

Drejtimi Inteligjent i Drejtimit të Biciklit - $ 12,99

Përveç shkurtimit ditët ajo lehtë mund të ndodhë që për shkak të një programi të zgjatur papritur ne duhet të rrokulliset përsëri errësirën. Situata të tilla kërkojnë vëmendje prioritare të shikimit të kursit, dhe këtë herë vijnë shumë mirë në këtë drejtim dobishëm. Sipas shumë e lehtë të përshtaten, moral e imazheve në këtë stuff para-bashkangjitur rrip duhet të përdoret - të jetë e pajisur me dy të rritur dhe bikes fëmijëve.

indikatori i drejtimit gearbest mes

E "inteligjente Drejtimi" natyra inteligjente manifestohet te tregon automatikisht në drejtim të kthehet - asgjë nuk mund të jetë ndezur në në lëvizje! - dhe gjithashtu ka një akselerometër, kështu që mund të përdoret gjithashtu si një dritë frenimi për frenim intensiv. dritë e kuqe gjatësi vale 400-750 nm, i lumens prodhimi lehta 80, sipas përshkrimit shitësi plus një lazer infra të kuqe u rendit edhe në pjesën e poshtme, e cila ndihmon në formimin e distancës saktë në vijim. Ndriçimi është bërë nga LEDs 64 mënyrë, të cilat janë rechargeable, bateri mAh 1200 feeds - Po, sigurisht, ka një lidhës microUSB.

treguesi i marshit

Ky vegël me të vërtetë mund të ofrohet për të gjithë me një zemër të relaksuar, sigurisht, nëse keni një miqësi të mirë me thurje. Lehtë për t'u përdorur, qëndrueshme (rezistente ndaj motit), rreziku më i madh mund të jetë vetëm kur sytë e dikujt tjetër janë në të ...

Hozzászólások

Med1on
+1
Cito - Joci:
Problemi është se, përveç sinjalit të papritur të frenimit, asgjë tjetër nuk është e mirë. Kthimi i qosheve është treguar vetëm 'më vonë', jo më parë; kështu që ju nuk mund të përdorni të vërtetë (sidomos në qoftë se ju doni një gënjeshtër-kthehet më të mirë dhe të shkojë pak në të majtë para se të kthehet të drejtë për të marrë një kurbë dhe nuk e di ritmin e një kërmilli).


Është e sigurtë se ka relativisht pak vendime:
https://www.youtube.com/watch?v=peMgQoGEbXw

Me një çelës manual do të ishte e mundur për ta zgjidhur atë, por nuk do të ishte "inteligjente".
Joci
+1
Problemi është se, përveç sinjalit të papritur të frenimit, asgjë tjetër nuk është e mirë. Kthimi i qosheve është treguar vetëm 'më vonë', jo më parë; kështu që ju nuk mund të përdorni të vërtetë (sidomos në qoftë se ju doni një gënjeshtër-kthehet më të mirë dhe të shkojë pak në të majtë para se të kthehet të drejtë për të marrë një kurbë dhe nuk e di ritmin e një kërmilli).