Ashtu si Xiaomi vetëm një humidifier më i lirë Alfawise (kupon)

Lexuesit Rishikimi: 2 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Unë kam urdhëruar tashmë Xiaomit, por unë duket të ketë shkuar!

Alfawise Simple 420ml Kapaciteti i madh Mini Humidifier anti-kimik Dy mënyra pune të gjata USB Furnizim me energji elektrike - Cool White

Vetëm në testin tim të zgjuar të djeshëm, kam shkruar se Alfawise ka qenë duke shitur gjëra më të mira kohët e fundit. Sekreti i tyre është që ata blejnë nga OEM-të, si dhe kompanitë më të famshme, dhe kështu marrim të njëjtin produkt me mungesën e emrit të markës, më saktë, prodhuesi i njohur që zëvendësohet me Alfawise.

Alfawise Simple 420ml Kapaciteti i madh Mini Humidifier anti-kimik Dy mënyra pune të gjata USB Furnizim me energji elektrike - Cool White

Ja një shembull i një humidifier desktop që unë kam parë në rangun Xiaomi deri më tani. Bazuar në foto, nuk ka dallim në mes të dy produkteve, vetëm Alfawise drejtimin nën emrin e Xiaomi, kështu që është më e lirë. Më pëlqeu shumë, sepse është e vështirë të vësh ajër të thatë në dimër dhe ky humidifier i vogël në tavolinë, sepse funksionon nga një port USB, do të përputhet me kompjuterin tim.

Pra, nëse nuk e urdhëron Xiaomit, por ju dëshironi një humidifier të lirë për veten, tani GBEBBC024 me një kod kupon për vetëm $ 13 (~ 3000 forints) këtu: Alfawise është një humidifier i thjeshtë 420 millilitre në tavolinë