• ftohës
  • shkruar:
  • Lexo: 2371

Një emër interesant për DeepCool

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Një emër interesant për DeepCool - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Vjen në Fryzen, frigoriferin e Ryzen. Perfect? Ndërsa e marrim.

fryzen 7

Best Deep përkiste me këtë zgjidhje emri i ri të ftohjes, të cilat mund të mbjellë në të brezit të ardhshëm Temat platformë AMD (TR4 / AM4), kështu që përveç telefon Ryze Threadripper mbështet kafshët drejtimin nën emrin - në fakt, ajo është e thënë në mënyrë eksplicite rekomanduar këtë të fundit. Siç dihet, këto produkte (në përgjithësi) në fabrikë frigorifer është i mirë në gjendje të mbajë - kompania gjithashtu ka një të fortë në zhvillim e sipër - por gabim i madh do të ishte të nënvlerësojë Fryzent; ski gjigant (46 × 68 mm) shkon jo më pak se gjashtë gypa të ngrohjes!

Fryz ftohje

DeepCool nuk e ka lënë pas dore pamjen, dhe korniza e dizajnit të aluminit të prerë e bën të lehtë njohjen e produktit. Natyrisht, 16,7 nuk ka hije të RGB me ngjyra, të cilat mund të sinkronizohen me motherboard përkatëse dhe 36 ka një regjim opsional të ndriçimit.

Çmimi i pritur i Fryzen është 89.

Burimi: guru3d.com

Jepni një koment!