• Monitor
  • shkruar:
  • Lexo: 2740

Muaji i ardhshëm do të vijë një monitor 5 000 dollarë

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Unë do të thotë, jo për ne (për fat të keq), por në treg.

hp omg monitor fiton

NVIDIA është përafërsisht. një vit më parë njoftoi teknologjinë e ashtuquajtur BFGD (Big Format Gaming Display). BFGD për të thënë aspak nuk është shkaktuar nga një tërmet si ndryshime, por kjo është në fakt mund të pritet, sepse ajo është një ferr i një zbatim të shtrenjtë. Sidoqoftë, HP e sheh fantazinë në këtë çështje dhe muaji i ardhshëm do të nisë Omen X Emperium 65.

hp omg monitor

Po, mirë, ne mendojmë se ekran 64,5 inç nuk është aspak një gjë e vogël. 8 pak Paneli AMVA ofron zgjidhje 4 (3840 × 2160), e 750 shkëlqim dhe 1 000 jetë nitride (tipike / HDR), një Raporti i kontrastit 3200: ofrojnë 1 dhe 4 000: 1 ofertë (minimale / tipike). Kendin e shikimit 178 gradë, copa të lëvizur eliminuar normat 120 kornizë Hz (túlvezérléssel të rritet 144 Hz) i bazuar në të dhënat e HP. Një DCI-P3 scene 95% e mbuluar Omen X Emperium 65 rezultuar sistem rëndë zërit; Ne nuk dimë shumë për këtë akoma, por tashmë është e vërtetë se 120 ka fuqi. Për fat të keq, fotografitë vërtetë nuk shoh se monitor I / O panel marrë një ndriçim të veçantë, në mënyrë që ne do të jetë e detyruar për të besuar në HP paparë.

hp omg monitor mid

Omen X HP Emperium 65 për Playful Monitor do të nisë muajin e ardhshëm, me çmimin e pritur të $ 4 999 - një dollar që është me vlerë duke u larguar si një tip - që është një modest 1,4-1,5 milion HUF.

Burimi: techspot.com