• Monitor
 • shkruar:
 • Lexo: 2754

Ashtu si pastë në Legjionin Lenovo Y44w

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Për këtë, ky ekran 43,4 inç është zgjeruar.

lenovo ultramonitor

CES nuk është produkti i produkteve mesatare, kështu që me të vërtetë nuk duhet të habitemi nga ky përbindësh i lakuar (1800R). Megjithatë, praktika është e ndryshme, dhe Legjioni Y3840w, i cili vepron me pixel 1200 × 44, tërhoqi vëmendjen tonë. Specifikimet kryesore të monitorimit ultra të gjerë janë përmbledhur më poshtë:

 • 99% sRGB / Rec.709 dhe DCI-P3 mbulimi i hapësirës së ngjyrave;
 • ndriçimi maksimal 450 cd / m2 (mbështetja HDR 400);
 • Shkalla e rifreskimit 144 Hz;
 • Koha e përgjigjes së millisekondës 4 (gri në gri);
 • folësit e lëvizshëm Harman Kardon;
 • Mbështetja FreeSync 2.

Në fushën e porteve mund të raportojmë:

 • 2 × HDMI 2.0 dhe DisplayPort 1.4;
 • USB 3.1 Lloji C (Gen2) dhe USB 3.1 Lloji C (Gen1);
 • 4 × USB 3.0;
 • output audio.

Bisha mund të hiqet, të ankohet dhe të rrotullohet, e cila me siguri do të jetë e dobishëm kur ta vendosim në tryezën tonë. Kjo do të bëhet më shpejt në prill, deri në kohën që do të vendoset që Legjioni Y44w do të jetë vetëm shtrenjtë, ose më mirë i çmendur.

Burimi: techpowerup.com