• Kujtim
  • shkruar:
  • Lexo: 3262

Artikulli luksoz ose kujtesa? Të dyja!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Trident Z Royal i jashtëzakonshëm ofron shpejtësi të çmendur me çmime të çmendura.

trident z royal

Ndriçimi 8-Zone RGB, Dekorimi i Efektit të Diamantit, Ari dhe Silver Heatsink, dhe një mbishkrim elegant Trident Z Royal - kjo është ajo që ofron paketa e fundit e kujtesës së G.Skill. Ritmi i serisë së kujtesës është gjithashtu i zakonshëm: niveli i hyrjes është 3 000 MHz dhe kulmi është 4 600 MHz.

04 trident z ari mbretëror

Natyrisht, këto module me performancë të lartë (DDR4 4 266, DDR4 4 400 dhe DDR4 4 600) kërkojnë një tension relativisht të përafërt operativ dhe operimi i qëndrueshëm kërkon deri në tensione 1,45-1,5. Modeli i lartë gjithashtu ofron një kapacitet prej 2 × 8 GB, nëse e lëmë atë jashtë frekuencës së operimit, atëherë ka më shumë hapësira të ruajtjes (deri në 128 GB). Sigurisht, instalimi mbështetet nga XMP 2.0, por operacioni mund të jetë i vështirë, por procesorët AMD Ryzen do të habiteshin nëse mund të arrini në krye të moduleve.

Ne ju inkurajojmë fort të shihni videon më lart! Nga njëra anë, për shkak të çmimit të hyrjes në euro 176 (versioni i artë tashmë është 182 euro) është pothuajse e sigurtë se nuk do të afroheni më këtë kujtesë dhe për shkak se elementët dekorativë të pllakave të nxehjes prodhojnë refraktime si diamante! Modeli më i lartë në argjend është 487 euro dhe në ari 496 euro - hmm, bagatell!

Më shumë detaje rreth kujtimeve ITT Ju mund të lexoni.

Burimi: G.Skill