Teclast F6 Pro Notebook - përtej Xiaomin!

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Teclast F6 Pro Notebook - përtej Xiaomin! - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

Kjo makinë tërhoqi vëmendjen time, dhe në rastin tim, më besoni një fjalë të madhe!

Teclast F6 Pro Notebook 2

Shumë dhjetëra teste të fletoreve unë rrallëherë e marr kokën në një kompjuter të ri. Që kjo të ndodhë, nuk është e domosdoshme që nofka të jetë e fortë të jetë e fortë, të mos jetë e bukur apo e heshtur, por disi duhet të jetë e gjithë gjëja, që makina duhet të mblidhet me pajisje që duket si ju kaloni çmimin. Ju nuk do të mendoni as për fat të keq kjo është, ka shumë makina mbiçmuara në treg. Teclast F6 Pro nuk është i njëjtë!

Teclast F6 Pro Notebook 1

Kjo makinë, makina e re Teclast, është e këndshme dhe e gjithanshme. Jashtëzakonisht efikas, por në përputhje me sfidat e përditshme të hardware, që nga procesor Intel Core m3-7Y30 në të, e cila është vetëm 1,1 GHz në mënyrë normale, por në qoftë se keni nevojë për fuqinë, ju mund të tjerr deri në 2,6 GHz. Makinë është jo më pak se 8 GB të memories, e cila është për t'u vlerësuar në këtë vëllim masináknál kategori, ndërsa magazinimit është një makinë 128 GB SSD, e cila në qoftë se nuk është e mjaftueshme upgradeable, që do të thotë lajm i mirë është se ata nuk janë të ngjitur enë është marrë. ekran 13,3-inch, dhe rezoluta FHD terészetesen, dmth x 1920 1080 pixels.

Teclast F6 Pro Notebook 3

Makina do të ishte ende një fletore e vetme nëse nuk ishte e mundur që plotësisht të dëboheshe ekranin, por mund të ishte! Kjo do të rrisë zonën e përdorimit të makinës. Natyrisht, për këtë shumëzim, ekrani duhet të jetë edhe prekja e ndjeshme, sigurisht që është. Kështu që mund ta përdorni në një mënyrë të thjeshtë për të bërë një prezantim ose për ta parë atë në një tryezë dhe do ta shihni filmin plotësisht duke e palosur në një tabletë të madhe 13,3 colos.

Teclast F6 Pro Notebook 4

Teclast F6 Pro është një shoqërues i vërtetë i gjithanshëm i udhëtimit, edhe nëse doni të goditni autobusin në distancë, por edhe nëse duhet të udhëtoni diku. Performance nuk do të arrijë deri me 1000 makina 1200-dollar, natyrisht, por në qoftë se ju mendoni se një çmim i Xiaomi Notebook Pro Pro F6 dy Teclast ne mund të marrë, ajo është ndoshta e kuptueshme pse.

Në GearBest ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me Teclast tuaj, klikoni këtu: Notebook Teclast F6 Pro