Në shikim të parë, Crysist mund të përballojë Samsung Odyssey Notebook

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Këtë vit CES prezantoi këtë kafshë në CES.

fiton laptopin samsung

Gjigandi i Koresë së Jugut thotë jo më pak, sepse me këtë makinë portative nuk do të ketë kompromis për pronarin e ardhshëm. Deklarata e parë e guximshme bazohet në procesorin e tetë të Intel Core i7 (ndoshta Core i7-8850H) dhe kartën grafike të re GeForce RTX 2080. Ky laptop vjen standard me memorien e sistemit 16 GB dhe të dhënat tona mund të ruhen në 256 GB NVMe SSD dhe në hard drive 1,0 TB.

Vegla e lojtarit nuk ka ruajtur inxhinierët në ekran. Edhe pse jo shumë i madh (15,6 inç), por me mbështetjen e G-Sync, janë gjithashtu të rëndësishëm edhe frekuenca e rifreskimit Hz 144 dhe Black Equalizer - kjo ju lejon të vendosni zona të errëta në lojë pavarësisht nivelit të ndriçimit . Pas përvojave vizuale, është gjithashtu e dëshirueshme të flitet për teknologjinë e shëndoshë, këtu duhet të theksojmë regjistruesit e zërit stereo Dolby Atmos.

samsung laptop

Pamjet nuk janë vetëm përditë, Samsung Notebook Odyssey 2,4 peshon deri në kg, dhe tashmë është treguar se pavarësisht hollësisë së tij të 20 mm, është brutale. Natyrisht, nxehtësia masive e gjeneruar gjatë ngarkesës del nga tubat e nxehtësisë dhe dy shpulla të ajrit Jet Blade nuk futen aksidentalisht në makinë.

Pajisja së shpejti do të lansohet në SHBA dhe çmimi nuk do të publikohet ende.

Burimi: hexus.net