Me përmirësimin e 240 Hz, njerëzit janë të ngazëllyer për HP Apple 15

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Një ekran i tillë nuk ka qenë kurrë në një kompjuter portativ.

fiton hp laptop

Në CES 2019, HP prezantoi laptopin e ri të lojrave Omen 15. Sipas kompanisë, kjo është makina e parë për të shfaqur 240 Hz refresh. 15,6-inç IPS ekranit me një rezolutë të 1080p ketë ndryshe, kështu që i ri NVIDIA RTX 2070 Max-Q dhe plaku gjithashtu nuk mund të quhet Intel procesor Core i7-8750H me siguri do të jetë në gjendje për të shërbyer atë në mënyrë të plotë. Imazhi më poshtë tregon gjithashtu se monitori i përgjigjet msnms ms. 4 GB memorie të sistemit është praktikisht një kërkesë themelore një pajisje lojtar, 16ax (Wi-Fi 802.11) mund jo domosdoshmërisht, por është edhe pjesë e ofertës.

hp omen 15 rrëshqitje

mund të jetë Omen 15 profil relativisht të ulët në krahasim me performancën e 2,4 kg peshë gjithashtu duket një vlerë të pranueshme. Modeli X-spektakolar i kapakut dhe zonat e ndriçuara në tastierë janë sigurisht ende jashtëzakonisht tërheqëse, siç janë butonat WASD.

hp laptop

Versioni bazë i Omen 15 do të fillojë në shkurt, duke filluar me $ 1 370. 240 Hz me kopjet shikues do të fillojë vetëm në korrik, ata pritet që çmimi nuk është ende e njohur - dyshohet se numrat në vend të parë, atëherë kryevepre!

Burimi: engadget.com