• periferi
  • shkruar:
  • Lexo: 1976

Ndarja e shpejtë dhe e lehtë e përmbajtjes me diskun e ri optik të Samsung Smart Hub

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

SESamsung pritet të lançojë veturën e re optike të eko-miqësore të quajtur SE-208BW, e cila është e rrjetëzuar në mënyrë unike me disqet optike dhe mund të përdoret edhe për të ngritur një sinjal të dobët Wi-Fi në fillim të vitit të ardhshëm.

Pajisja kryesisht funksionon si një shkrimtar CD dhe DVD, megjithatë, mbështesin standardin DLNA, kështu që kontakti midis 208BW SE dhe pajisjet elektronike DLNA-compatible mund të krijojë pa tel, dhe ruhet në përmbajtjen makinë mund të shfaqet në smartphone, tabletë, apo edhe një Smart TV.

Të vetmet lidhur 380 gram dhe 140mm 21,5mm x x 200mm Madhësia SE 208BW Ethernet mund të përdoret gjithashtu për të bashkëngjitur sinjal të dobët WiFi si një pikë aksesi pa tel (AP) dhe përsëritës. Dizajn të lëmuar ofron teknologji shtesë AllShare (DLNA) me një shtresë me shkëlqim, që do të thotë se përmbajtja multimediale ruajtur në të, filma dhe muzikë Transmetuar DLNA smartphone compatible ose tabletë si një kompjuter pa tel. Për televizorët me aftësi të DLNA, ju mund të shihni përmbajtjen e diskut nëpërmjet menysë, e cila gjithashtu mund të riprodhohet dhe të regjistrohet në CD dhe DVD. SE-208BW gjithashtu ofron zgjidhje inteligjente backup: Falë lidhjes pa tel deri te përmbajtje ruhet në një smartphone ose tabletë mund të ruhen në një CD ose DVD, pa u kthyer në kompjuterin tuaj desktop apo laptop. Ky disk gjithashtu mbështet Dynamic DNS, që do të thotë se mund të funksionojë si një server i pavarur. Të gjithë ju duhet të bëni është të lidhni hard diskun e jashtëm ose USB drive dhe kabllon LAN të Internetit te SE-208BW dhe tashmë keni serverin tuaj të bazuar në cloud.

208BW_B_Front_Side_gallery_s
[+]

SE-208BW është plotësisht në përputhje me sistemet operative kryesore të tilla si Windows 7 dhe Macintosh OS X. Pajisja është e pajisur me teknologjinë Buffer Under Run, e cila parandalon gabimet e zbrazjes së tamponave që ndodhin kur shpejtësia e shkrimit tejkalon shpejtësinë e transferimit të të dhënave. Përveç kësaj, kur programet janë të shumta në të njëjtën kohë, CD ose DVD është djegur.

Shkrimtari DVD për lloje të ndryshme disk ofron shpejtësi e mëposhtme shkruani: 24X CD-ROM, 24X CD-RW, 8X DVD ± R, 5X DVD-RAM, Layer 6X DVD + R Dual, Layer 6X DVD-R Dual, 8X DVD + RW dhe 6X DVD-RW.

920_208BW_B_Front_gallery
[+]

Samsung jashtëm optik makinë të ulët të energjisë, mjedis miqësor produkt i cili është i pa plumb teknologji bashkim për të përmbushur rregullat ndërkombëtare mjedisore kufizojnë përdorimin e materialeve të rrezikshme.

SE-208BW pritet të jetë në dispozicion që nga fillimi i 2012 në Hungari.

burimi: Press Release