• periferi
  • shkruar:
  • Lexo: 2406

Një shtesë interesante për Sanwa Supply: SKB-WL16BK

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Japanese Sanwa Supply mendonte se një martesë shumë interesante na tregon dashurinë e një fëmije që ende mund të jetë i suksesshëm?

183a

Cila është pika këtu është se ata nisën një tastierë miniaturë, e cila gjithashtu përmban funksione gamepad. Vështirë se ata thanë dhe shtypën një tastierë nën krahun analog. Por pse kjo mund të jetë e suksesshme? Në fillim, të gjithë janë të tronditur nga ideja, por le të mendojmë për atë më mirë.

183b

Në ditët e sotme, smartphones gjithnjë në zgjerim tashmë funksionojnë ose në një tastierë fizike ose në ekran QWERTY. Pra, në të vërtetë, nuk është një ide e keqe sa kemi dy në një pajisje. Kështu u krijua tastiera SKB WL16BK mini me valë, e cila gjithashtu mori një levë analoge 1. Ideja është një udhërrëfyes i madh, sikur të jetë mirë i vendosur, një periferie e re kompakte mund të dalë nga kjo.

183c

Në rastin aktual, kjo përpjekje fillestare është një shtesë e madhe për një shok HTPC, ku ndërhyrja njerëzore është minimale, por unë mund të bëj gjithçka me një pajisje pak më të madhe pa tela në dorë. SKB-WL16BK na jep tastierën QWERTY të tastierës 76 që plotësohet nga një krah analog dhe çelësat e drejtimit së bashku me butonat multimedialë. Përveç kësaj, SKB-WL16BK morri dy aktorë të tjerë, të cilët mund të njihen me gamepadet.

183d

Përsa i përket madhësisë fizike, 145 x 90 x 28 ka një gram 168 të peshës, me peshën e elementit AA të kërkuar për operimin 2. Pajisja komunikon pa tel në PC me frekuencë 2,4 Ghz. SKB-WL16BK është një çmim i dyfishtë i përdoruesit në fund të çmimit 174,3.

Burimi: TechPowerUp!