• periferi
  • shkruar:
  • Lexo: 2052

Një mouse e pazakontë u prezantua nga Ducky

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Telegrafi Sekret 2 ofron një mundësi shumë emocionuese. Është e vështirë të vendosësh se sa e dobishme është ky fenomen.

ducky eger sekret 2 nyito

Le të fillojmë me bazat e para: ju mund të vendosni deri 3360 12 dpi ndjeshmërinë e up-to-PMW000 Pixart miut sensor, timon mbart ALPS Encoder, dip në Omron - si emër mjaft serioze në biznes. 2 Secret fat mbajtur PBT plastike të përdorur në paraardhësi shumë (tereftalat polybutylene), përparësi kryesore e të qënit mjaft rezistent për shenjat e gishtave dhe i poshtër. Ajo ka një zejtar pune të mirë, ajo që vërtetë e bën atë të veçantë brejtës, të vendosura në ekran LCD përparme.

ducky eger secret faqe 2 ducky eger sekret 2

Fotografitë mund të shihet se 2 sekrete që tregon vlerën aktuale dpi dhe votimit të normës (norma mostrave), kështu që nëse ju ndodh që të merrni humbur në settings, ju mund të thjesht duke kërkuar në këtë, ne mund të lexoni konfigurimin aktual në çast. Nuk është një fenomen i zakonshëm, sipas mendimit tonë, përdoruesi juaj zgjedh se sa e realizueshme është kjo gjë. Vëmë re që mouse pad është në shtëpi e zhvillimit, por ajo nuk është shpallur zyrtarisht ende.

Burimi: techpowerup.com