• procesor
  • shkruar:
  • Lexo: 1487

Mund AMD Ryzen 3 2300X Surpriza?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

U shfaqën matjet e para, numrat flasin për veten e tyre.

Variantet Ryze 2000 lirë e seri ende për t'u parë, por ajo sigurisht që ka qenë afër fillimit, sepse javëve të fundit, gjithnjë e më shumë ardhurish për rrjedhje. Në momentin e Ryze 3 2300X ajo mori fazë qendër, ajo u shfaq disa masa interesante e anën Chip Hell Kinës.

  • CPU-Z: Pikat 509 dhe 2 020
  • Cinebench R15: Pika 690

shikimi i parë duket shkëlqeu për performancën - natyrisht në klasën e saj - Recipe aspak djallëzore: në krahasim me paraardhësit e tij, maksimumi ora frekuenca (XFR) është rritur 500 MHz në, e cila ka qenë e regjistruar mund të hyni në si një ndryshim të mprehtë. Duket se akti i dytë i arkitekturës Zen rritet edhe në teknologjinë e prodhimit 12-nm, kështu që inxhinierët margin zgjeruar lehtë pas gjeneratës së parë. Këto rezultate janë duke lëvizur gjithsesi nivelin Core i3 8350 që e bën pothuajse me siguri të jetë më e lirë zgjidhje AMD.

ryzen 3 2300x ryzen 3 2300x 01

Njollë e vetme e Ryzen 3 2300X është mungesa e IGP; në këtë segment, ju mund të vendosni vetë blerjen. Zgjidhja është pastaj Ryzen 3 2200G, por sigurisht që është një ritëm disi më modest në procesorët.

Burimi: techpowerup.com

Jepni një koment!