• procesor
  • shkruar:
  • Lexo: 1541

Procesori 45 me 8 Core? Është e mundur!

Lexuesit Rishikimi: 5 / 5

Yll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktiveYll është aktive
Procesori 45 me 8 Core? Është e mundur! - 5.0 nga 5 në bazë të 1 votim

AMD Ryzen 3 7E u lirua në bazën e të dhënave 2700DMark.

Përveç ndërfaqes online të Futuremark, ASRock është zyrtar Faqja e internetit Gjithashtu ajo i dha një dëshmi se AMD do të aplikojnë për dy energji-efektive procesor të ri Ryze në të ardhmen e parashikueshme. Të dyja rishtar u klasifikuar në 45-vat klasë të konsumit, që padyshim prekur frekuencat operative mënyrë të konsiderueshme. Gjashtë-core Ryze 5 2600 3,1 GHz ende në gjendje, njësia e përpunimit operon me dy më shumë Ryze 7 2700 300, megjithatë, ka qenë MHz ngadalshme. Nuk ka asnjë lajm në lidhje me rritjen e shpejtësisë orën (XFR 2), për fat të keq ne nuk e dimë në mungesë të një njoftimi zyrtar, vetëm për të marrë një OEM në lajme, ose shitësit do të jetë në gjendje për të marrë nga operatorët e ofruara. Ajo që është e sigurt, njësi të vogla e të mesme do të jenë të lumtur për tifozët e këtyre procesorë, pasi përveç 45 watts ngjitur transferimin e nxehtësisë kapak (IHS) nuk është një problem edhe në hapësirë ​​të kufizuar.

3dmark ryzen 2700e

Performanca pritet është e vështirë për të komentuar, besohet se modeli më i vogël Ryze 5 1600 lëvizin nëpër nivel, aq më i madh dhe mund të afrohen 7 1700 në Ryze.

Burimi: guru3d.com