• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 2670

Kështu funksionon Meltdown!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Mund të bëjmë keq nëse nuk mund të sigurojmë mbrojtjen e kompjuterit tonë.

logot e spektrit të shkrirjes

Ditët e fundit ishin qartë në frymën e Meltdown dhe Specter, por ne nuk kemi parë saktësisht se çfarë bëjnë këto dobësi. Në videot më poshtë mund të vëzhgoni se si po lexohet kujtesa, si të merrni fjalëkalimet, por është gjithashtu se sa e lehtë është të rindërtohen imazhet e shikuara më parë me njohuritë e duhura.

Një përmbledhje shumë e dobishme e incidentit ide kliko për ta lexuar! A po shikoni përpara edhe për përditësimet e Windows?