• Szoftver
  • shkruar:
  • Lexo: 3027

Kjo është një lojë shumë e sëmurë!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Si mendoni ju mund të rrokullisni Super Mario Bros?

lojë jellymar.io

Përgjigja: me një motor fizik. Po, lexoni mirë, mund të luani në shfletuesin Jellymar.io praktikisht kjo dhe një marrëveshje e madhe budalla shton lirshëm kryeveprën e përmendur në hyrje. Për të thyer ose shtypur, ne nuk do ta bëjmë vërtet këtë, por çmenduria është e garantuar. Përveç kësaj për të përdorur këtë lloj të fizikës është një tjetër fenomen interesant se muzika ndjek tempo mocioni është përshpejtuar dhe të ngadalësuar në varësi. Animacioni spektakolar e shoqëron rënien tonë, Mario është fjalë për fjalë duke shpërthyer me atomet e tij.

Loja mund të fillohet duke klikuar në figurën e mësipërme!

Burimi: jellymar.io

Hozzászólások

Med1on
Cito - Joci:
Klikimi i imazhit është një gabim 404. Kliko në linkun. Unë vetëm mendova ... :-)

Thanks! Për disa arsye, redaktori nuk shtoi http: // add-in, por hoc.
Joci
+1
Klikimi i imazhit është një gabim 404. Kliko në linkun. Unë vetëm mendova ... :-)